Home Promoties

Argentinië wordt wereldkampioen WK voetbal 2014 met Messi als topscoorder

Bwin
WK voetbal 2014 in Brazilië. Zet jij liever in op risicovolle weddenschappen met hoge quoteringen? Dan ben je bij de bookmakers van Bwin aan het juiste adres. Speciaal voor het WK voetbal 2014 in Brazilië heeft dit online wedkantoor namelijk een zeer interessante en lucratieve weddenschap gemaakt.

Je kunt bij Bwin namelijk inzetten op de combinatie van het land dat wereldkampioen gaat worden en de topscoorder van het gehele toernooi. Messi en Argentinië zijn daarbij favoriet, want dit levert je 15,00 maal je inzet op. Mocht je er nu wel van overtuigd zijn dat de Argentijnen uiteindelijk met de wereldbeker in handen zal staan, maar dat niet Messi maar Higuain of Sergio Aguero met de eer gaat strijken als topscoorder van het toernooi, dan kan je dat maar liefst 41,00 maal je inzet opleveren.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Wanneer je echter denkt dat Brazilië voor de zesde maal in zijn voetbalhistorie het WK gaat winnen, dan zijn er ook genoeg opties. Een keuze op de Brazilianen met Neymar als topscoorder levert je bijvoorbeeld 17,00 maal je inzet op. Een opmerkelijk combinatie van het gastland als wereldkampioen en Messi als topscoorder wordt ook nog als zeer aannemelijk beschouwd. Deze optie kan je namelijk 26,00 maal je inzet opleveren.

De eerste combi met Nederland als wereldkampioen in deze weddenschap is terug te vinden in de combinatie ‘Nederland – Van Persie’. Dat de bookmakers van Bwin echter niet geloven dat deze combi werkelijkheid gaat worden, blijkt wel uit het feit dat je 81,00 maal je inzet terug kan krijgen als je hier op inzet. Huntelaar (151,00x), Robben (201,00x) en Van der Vaart (251,00x) volgen, als het gaat om de quoteringen, op ruime afstand.