Home Promoties

Welke pool levert de WK voetbal 2014 winnaar?

BwinWK voetbal 2014. De bookmakers van Bwin hebben in de afgelopen tijd meerdere interessante weddenschappen gepubliceerd die betrekking hebben op het WK voetbal 2014. Zo kun je bijvoorbeeld inzetten op de poule waaruit de uiteindelijk winnaar komt, maar ook of de finale wordt gewonnen door de ploeg die als eerste op voorsprong komt.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Bij de eerstgenoemde weddenschap zijn de bookmakers van Bwin van mening dat de uiteindelijke winnaar uit groep A, B of G komt. Niet geheel toevallig zijn dit de groepen waarin Brazilie (A), Spanje, Nederland (beiden B) en Duitsland (G) zich bevinden.

De grootste kans maakt groep A met daarin Brazilië. Mocht de uiteindelijk winnaar namelijk uit deze groep komen, dan kan dat je 4,00 maal je inzet opleveren. Bij de groep B en bij groep G zijn de quoteringen respectievelijk 4,25 en 4,50. De hoogste quotering staat vermeld bij groep E. Mocht Frankrijk, Zwitserland, Ecuador of Honduras het WK winnen, dan krijg je namelijk 21,00 maal je inzet terug.

Dan de finale, een op zich staande wedstrijd. Bwin speelt hier op in en publiceerde een weddenschap waarin je kan voorspellen of de ploeg die als eerste op voorsprong komt, uiteindelijk ook met de beker in de handen staat.

Als je voorspelt dat, net als in de finale op het WK 2002, het land dat als eerste scoort uiteindelijk zal winnen, dan ontvang je 1,58 maal je inzet terug. Als je verwacht dat, net als in de finale tussen Italië en Frankrijk in 2006, er wel een land op voorsprong komt, maar dat er na negentig minuten een gelijkspel op het bord staat, kun je 4,50 maal je inzet terugverwachten.

Op het moment dat de komende finale hetzelfde loopt als in 2010 en het na 90 minuten dus 0-0 staat, dan ontvang je 7,00 maal je inzet terug. De enige optie die dan nog open staat, is de optie dat het land dat als eerste voorstaat, na negentig minuten toch verliest. Mocht dit werkelijkheid worden, dan ontvang je 6,50 maal je inzet terug.