Ga naar hoofdinhoud

Ben jij klaar voor het WK voetbal in Qatar?

Ben jij klaar voor het WK voetbal in Qatar?

Nog vijf weken te gaan en dan start het WK voetbal 2022! Wedden kan al tijden. Ben jij er klaar voor? Met een wedden op WK account kun je bij de bookmakers gedurende het hele event inzetten op alle wedstrijden.

De topscorer en WK winnaar voorspellen kan nu al en voor alle eerste wedstrijden staan er bij de goksites ook al weddenschappen online. Verder kun je nu ook al groepswinnaars aanwijzen, voorspellen wie de meeste assists gaat geven en inzetten op een van de toernooispecials van de bookies.

Gratis WK 2022 voorspellen met bonus

Het WK 2022 gratis voorspellen kan door gebruik te maken van de eventuele welkomstbonus van je bookmaker. Voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder zijn er doorgaans free bets, wedkredieten of een andere aantrekkelijke aanbiedingen die je voor je WK weddenschappen zou kunnen gebruiken. Lees altijd de voorwaarden die bij zo’n bonus horen door, zodat je goed weet hoe het werkt.

Bookmakers WK

Het aanmaken van een WK bookmakers account neemt niet veel tijd in beslag. Houd je ID bij de hand en je bent binnen enkele ogenblikken geregistreerd. Na verificatie kun je gelijk je eerste WK weddenschappen plaatsen.

Zoals gezegd kun je nu al voorspellingen doen, maar naarmate het toernooi nadert komen er bij de goksites steeds meer weddenschappen bij. En is het WK eenmaal begonnen, dan gaat het helemaal los. Dan zijn alle selecties duidelijk en kunnen de bookies zich gaan buigen over de bets voor specifieke spelers en meer.

WK voorspellen?

Nederland trapt WK Qatar af

Op het WK Qatar worden in totaal 64 wedstrijden gespeeld. Op maandag 21 november trap Nederland het toernooi af tegen Senegal en de WK finale staat gepland voor zondag 18 december. Staat Oranje ook in die laatste wedstrijd? Louis van Gaal is dé bondscoach als het gaat om smeden van ijzersterke teams. Het Nederlands elftal zou, net als in 2014, best wel eens kunnen verrassen.

WK programma Oranje

Naast de openingswedstrijd op 21 november, staan de overige groepswedstrijden van Oranje op vrijdag 25 november (Ecuador) en dinsdag 29 november (Qatar) in het speelschema WK voetbal gepland. Nederland is de grote favoriet om Groep A te winnen en dat betekent dat we het Nederlands elftal op zaterdag 3 december in de achtste finales terug zouden kunnen zien tegen de nummer 2 van groep B (Engeland, VS, Iran of Wales).

Back To Top