Ga naar hoofdinhoud

Beste odds en WK wedtips Nederland – Qatar

De beste WK wedtips voor Nederland - Qatar

Dinsdag 29 november om 16.00 uur speelt Nederland tegen Qatar in de derde groepswedstrijd van het WK voetbal 2022. De gastheren zijn na twee verloren partijen al uitgeschakeld. Nederland heeft aan een punt genoeg om zich te plaatsen voor de achtste finale.

Wedtips voor dit duel
Winst Oranje en
goal Gakpo ➙ — x je inleg

Winst Nederland en Over
2.5 goals ➙ — x je inleg

Wedden op Nederland – Qatar WK voetbal

Ook een nederlaag betekent niet automatisch dat het einde avontuur is voor Oranje. Dat hangt dan af van de uitslag bij de gelijktijdig gespeelde pot tussen Ecuador en Senegal. Als Ecuador wint, dan is Nederland ook door. Spelen Ecuador en Senegal gelijk, en verliest Nederland, dan gaat doelsaldo een rol spelen.

Wint Senegal en verliest Nederland, dan gaat het bij Nederland en Ecuador om doelsaldo (en als dat op alle punten gelijk is, dan geldt voor de WK voetbal stand het fairplay-klassement).

Werklust Qatar

Qatar heeft aan het WK voetbal debuut in elk geval zijn eerste WK-goal ooit overgehouden. Tegen Senegal kwam het golfstaatje iets beter van de dag dan tegen Ecuador, waarvan we inmiddels weten dat ze in een puike vorm verkeren na de 1-1 tegen Oranje.

Senegal, dat won met 3-1, vond vooral aan de rechterkant ruimte voor dribbels, dus wellicht kan Denzel Dumfries ook gevaarlijk opstomen. Daarnaast heeft de uitschakeling wellicht negatieve gevolgen op de werklust van de Qatari, die het toch vooral moeten hebben van organisatie en gaten dichtlopen.

#Advertentie – Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
BET365 SPORT

WELKOMSTBONUS – WEDKREDIETEN TOT WEL €100

Voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Minimale storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. Kansen en wedrestricties zijn van toepassing. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieteninzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Oranje op middenveld overlopen

Waar Oranje het van moet hebben is nog niet duidelijk geworden dit toernooi. Weinig spelers tonen iets extra’s en de bal wordt schijnbaar zonder plan heen en weer geschoven, als Nederland al in balbezit is dan. Tegen Ecuador werden Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners totaal overlopen op het middenveld.

Het plan om het veld, zodra de situatie het toelaat, wijd te maken met de wingbacks (Blind en Dumfries) lukt nog van geen kanten. Daardoor moest Nederland het uitvechten in de as van het veld. Tegen Senegal en Ecuador, dat daar een paar kleerkasten had geposteerd, was dat een verloren strijd.

Benadering Nederland – Qatar

Een voordeeltje van het gelijkspel tegen de Zuid-Amerikanen is dat Nederland niet denkkracht hoeft te verspillen aan de vraag “rouleren of basis laten staan?” Het team verkeert niet in een luxepositie en moet dit gewoon benaderen als net zo’n competitieve match als de eerdere twee. En dat in de wetenschap dat een zege met pakweg 3-0 of 4-0 niet veel betekent, en zand in de ogen strooit, gezien de kracht van de tegenstander.

Zie WK favorieten voor meer odds bij Bet365.nl, dé bookmaker voor voetbal

Back To Top