Ga naar hoofdinhoud

Bookmakers Brazilië tegen Chili: Goddelijke Kanaries favoriet

Unibet
Gokken op het WK voetbal 2014. Het eerste duel in de tweede ronde van het WK voetbal 2014 is een Zuid-Amerikaans onderonsje. In Belo Horizonte kunnen de toeschouwers namelijk gaan genieten van de kunsten van Brazilië en Chili. Vanzelfsprekend zijn de Brazilianen favoriet in dit duel, maar de Chilenen hebben ook al bewezen moeilijk te verslaan te zijn.

In de poule met Nederland, Spanje en Australië pakten de Chilenen namelijk zes punten. Er werd met 3-1 gewonnen van de Australiërs en met 2-0 gewonnen van regerend wereldkampioen Spanje, maar in de laatste groepswedstrijd dolven de Chilenen het onderspit tegen het Nederlands elftal.

Neymar topscorer in duel Brazilië tegen Chili

Desondanks zal Chili zeker een uitdagende tegenstander vormen voor de Brazilianen. De gastheren van dit toernooi wonnen tot dusver elke wedstrijd, maar lieten nog maar weinig sprankelend voetbal zien. Brazilië heeft het voornamelijk aan de voortreffelijk spelende Neymar te danken dat de poulefase zo goed is verlopen. De spits van FC Barcelona is inmiddels al goed voor vier doelpunten en voert daarmee, samen met Messi, de topscorers ranglijst aan.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Gokken op Brazilië tegen Chili

Ook de bookmakers van Unibet blikken vooruit op dit spannende duel, al denken zijn dat het deze knock-out wedstrijd een walk-over gaat worden voor de Brazilianen. Wanneer het thuisland namelijk weet te winnen na 90 minuten, dan ontvang je 1,57 maal je ingezette geld terug. Mocht je er echter van overtuigd zijn dat het na de reguliere speeltijd nog gelijk staat, dan ontvang je 4,20 maal je inzet terug. Als je graag inzet op een kansrijke underdog, dan is een inzet op Chili zeker geen verkeerde zet. Liefst 5,80 maal je inzet ontvang je namelijk op het moment dat de Chilenen na negentig minuten de armen in de lucht steken.

Dat er doelpunten zullen vallen in dit Zuid-Amerikaanse treffen lijkt bijna een zekerheid. Interessant is het dan ook om in te zetten op de potentiële doelpuntenmakers. Bij de Brazilianen is toernooi topscoorder Neymar vanzelfsprekend de favoriet op het maken van een Braziliaans doelpunt. Als hij namelijk scoort, ontvang je ‘slechts’ 2,00 maal je inzet terug.

Aan de kant van de Chilenen is eveneens een spelers van FC Barcelona de grote favoriet als het gaat om het maken van een doelpunt. Wanneer je inzet op een doelpunt van Alexis Sanchez, kun je 4,50 maal je ingezette geld terugkrijgen.

Het duel tussen Brazilië en Chili vangt om 18.00 uur aan.

Back To Top