Ga naar hoofdinhoud

Brazilië scoort het meest op WK voetbal 2014, Iran krijgt de meeste doelpunten tegen

UnibetGokken WK voetbal 2014. Volgens de bookmakers van Unibet gaan Brazilië en Argentinië het meeste al doelpunten scoren op het WK voetbal 2014. Iran staat daarentegen als hoogste vermeld in de lijst met landen die het meeste doelpunten tegen gaat krijgen.

Mochten de Brazilianen ook daadwerkelijk de meeste doelpunten scoren, dan kun je bij een gok hierop 4,50 maal je inzet terugverwachten. Deze zelfde quotering staat vermeldt bij de Argentijnen, waardoor de bookmakers van Unibet er dus duidelijk van uitgaan dat deze twee Zuid-Amerikaanse landen enorm ver zullen komen op het aanstaande WK.

Een inzet op regerend Europees en Wereldkampioen Spanje levert je namelijk een stuk meer op. Bij Spanje als land met de meeste doelpunten op het WK staat namelijk een quotering van 10,00. Mocht je echter een stunt verwachten van Nederland en je denkt dat zij het meeste aantal doelpunten zullen scoren in Brazilië, dan krijg je maar liefst 30,00 maal je inzet terug.

Tegenover de landen die waarschijnlijk het meest zullen scoren staan natuurlijk de landen die met name veel doelpunten tegen zullen krijgen. Volgens de WK 2014 bookmakers bevinden Iran en Australie zich in deze categorie. Wanneer je namelijk verwacht dat de Iraniërs het meeste doelpunten tegen zullen krijgen op het WK, dan krijg je 5,00 maal je inzet terug.

Bij de Australiers staat een quotering van 6,50 maal je vermeld. Opvallend is dat het derde land in deze rij Frankrijk is. Als deze voetbalgrootmacht het meeste doelpunten tegen zal krijgen dan ontvang je 10,00 maal je inzet terug.

Back To Top