Ga naar hoofdinhoud

De beste WK bets tijdens de groepsfase WK 2022

Beste weddenschappen groepsfase WK 2022

Binnenkort worden de voetbalcompetities stilgelegd want vanaf 20 november staat het WK voetbal op het programma! In Qatar strijden 32 landen om die felbegeerde hoofdprijs. Regerend wereldkampioen Frankrijk staat er bij de bookmakers redelijk goed voor. Samen met Argentinië hebben de Fransen een quotering van —. De grote favoriet om het WK in Qatar te winnen is echter Brazilië.

Beste WK weddenschappen tijdens de groepsfase

Nu het WK voor de deur staat is het tijd om eens goed na te denken over weddenschappen die je gedurende de groepswedstrijden zou kunnen plaatsen. Tijdens de groepfase van het WK worden immers de meeste wedstrijden gespeeld en dat biedt voor het gokken op WK voetbal natuurlijk heel wat kansen.

Waar kun je in die fase van het toernooi allemaal op inzetten bij de bookmakers? Een van onze favoriete WK weddenschappen is het voorspellen van groepswinnaars. De odds zijn, zelfs voor de overduidelijke favorieten, doorgaans best nog aantrekkelijk. Combineer je een paar favoriete groepswinnaars dan kun je bij je bookie een hele aardige notering krijgen.

Combineer bijvoorbeeld bij Unibet dat Nederland de groep wint en Argentinië wint de groep en je krijgt op het moment van schrijven een totale odd van —.

WK voorspellen?

Wat staat er op het spel?

En dan de vraag: welke wedstrijden uit de groepsfase zijn er voor het WK wedden interessant? De eerste wedstrijden worden door de landenteams vaak aftastend gespeeld. Logisch ook, want verlies je de eerste wedstrijd dan wordt het gelijk al een hele opgave om nog door te gaan.

In de tweede wedstrijd van teams die hun eerste wedstrijd hebben verloren, is het vaak erop of eronder. Er wordt dus echt ergens om gespeeld! Teams die al zeker zijn van de volgende ronde, zullen het rustiger aan doen en een aantal spelers rust geven.

Kijk dus heel goed wie tegen wie speelt en wat er op het spel staat. Gaat een ploeg vol in de aanval omdat er gewonnen moet worden, dan kan dat in een wedstrijd tegen een land dat goed kan counteren wel eens veel goals opleveren.

Hogere odds als je vroeg inzet

Kijk ook nog eens goed naar het speelschema WK voetbal en ontdek welke landen er vrijwel zeker als laatste in hun poule gaan eindigen. Vaak zijn er bij de bookies al odds beschikbaar voor tweede of derde wedstrijden van ploegen die hun eerste wedstrijd nog niet eens hebben gespeeld. Je kan dan goed profiteren van mooie quoteringen. De odds zijn dan meestal hoger dan wanneer je vlak voor een wedstrijd inzet.

Back To Top