Ga naar hoofdinhoud

Duitsland – Polen: voorbereiding WK voetbal tegen verzwakt Duitsland

Unibet
WK 2014 oefeninterlands. Morgenavond om 20.30 uur neemt Duitsland het in eigen land op tegen Polen. De Duitse bondscoach Löw kan echter niet beschikken over twaalf spelers, waardoor de uitslag Duitsland – Polen wel eens een verrassende kan worden.

Door de finale van de DFB Pokal, FA Cup en een speelronde in de Serie A kan de keuzeheer bijvoorbeeld niet beschikken over Neuer, Lahm, Reus, Özil, Gomez en Klose. Stuk voor stuk spelers die tijdens het WK voetbal 2014 in Brazilië ongetwijfeld veel speelminuten zullen maken.

Ook Polen mist twee van haar topspelers door de finale van de DFB Pokal. Zo zullen Blaszczykowski en Lewandowski morgenavond niet het veld betreden. Dat deze twee spelers gemist zullen worden wordt pas duidelijk als de rest van de selectie bekeken is. Waar in de voorgaande jaren er nog een hoop spelers van het Pools elftal in de Bundesliga voetbalden, daar spelen er nu heel veel in de veel lagere Europese competities.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Duitsland – Polen WK weddenschappen

Afgaande op deze gegevens lijkt Duitsland zich dus op te mogen maken voor een kleine overwinning. Ook de bookmakers van Unibet geloven hier in. Wanneer je namelijk inzet op een overwinning voor de Duitsers levert je namelijk 1,35 maal je inzet op, terwijl een inzet op een Poolse overwinning je liefst 8,00 maal je inzet kan opleveren. Bij een gelijkspel staat de quotering van 4,80 maal genoteerd.

Onze voorspelling? Een 2-0 overwinning voor de mannen van Löw. Als je het met onze voorspelling eens bent en je wilt hierop inzetten, dan ontvang je bij Unibet 7,50 maal je ingezette geld terug.

Back To Top