Ga naar hoofdinhoud

Engeland wacht kansloos WK voetbal 2014

WK voetbal 2014 weddenschappen Als het aan de bookmakers van 888Sport ligt hoeft Engeland helemaal niet naar Brazilië af te gaan reizen. De wereldkampioen van 1966 behaalt volgens dit online bookmaker niet eens de tweede ronde op het WK voetbal 2014.

In een poule met Italië, Uruguay en Costa Rica heeft Engeland het niet bepaald getroffen. Uruguay bereikte vier jaar geleden nog de halve finale op het WK in Zuid-Afrika en heeft sindsdien bijna nog vier jaar kunnen spelen met nagenoeg dezelfde opstelling. Italie verraste vriend en vijand door tijdens het EK 2012 een finaleplek te veroveren en liet ook tijdens de Confederations Cup in 2013 zien dat het land klaar is voor het WK 2014. Enkel Costa Rica lijkt in deze poule dus een makkelijk te nemen horde te worden.

De bookmakers van 888Sport verwachten dan ook dat de Engelsen zullen eindigen op een derde plaats. Mocht Italie namelijk als eerste eindigen in de poule, dan krijg je slechts 2,50 maal je inzet terug. Wanneer Uruguay er in slaagt om Groep D als groepswinnaar te verlaten, dan ontvang je 2,85 maal je inzet. Iets hierachter komt Engeland, waarbij een quotering van 3,15 staat genoteerd wanneer zij eerste worden in de poule. Voor de echte waaghalzen is er dan ook nog de gok op Costa Rica als groepswinnaar, dit kan je namelijk 35,00 maal je inzet opleveren.

Als je echter denkt dat Engeland niet alleen zich zal kwalificeren voor de tweede ronde, maar ook nog eens het gehele toernooi op haar naam schrijft, dan ontvang je 32,00 maal je inzet terug als de Engelsen inderdaad in Brazilië met de wereldbeker eindigen.

Back To Top