Ga naar hoofdinhoud

Gaan Lionel Messi, Ronaldo en Neymar in elke WK wedstrijd scoren?

888SportWedden op WK voetbal 2014. Wie al zin heeft in het WK 2014 kijkt ongetwijfeld ook uit naar de prestaties van de drie beste voetballers van dit moment. De bookmakers van 888Sport hebben hier op een leuke manier op ingespeeld.

Zo kun je bij dit online wedkantoor inzetten op de vraag of Messi, Ronaldo of Neymar er in zullen slagen om in elke wedstrijd waarin ze meespelen te scoren.

Volgens 888Sport is de kans dat dit gaat gebeuren het grootst bij Messi. De behendige dribbelaar mag het in de poulefase opnemen tegen Bosnië-Herzegovina, Nigeria en Iran, tegenstanders waar de Argentijnen op papier niet voor hoeven te vrezen.

Om de weddenschap te winnen moet Messi er echter ook in slagen om in elke volgende ronde ook te scoren. Mocht zelfs dit lukken, dan kun je 25,00 maal je inzet terugkrijgen.

Een wat grotere uitdaging staat op dit gebied te wachten voor Ronaldo. De sterspeler van Real Madrid mag met Portugal aantreden in de Poule des Doods op het WK in Brazilië. Als Ronaldo er desondanks in slaagt om te scoren tegen Duitsland, de Verenigde Staten, Ghana en elk daaropvolgende tegenstander, dan ontvang je 30,00 maal je inzet terug.

Diezelfde quotering staat genoteerd bij Neymar. De moeilijkheid bij deze speler zit echter in de voorspelling dat de aanvaller met zijn land zomaar eens het WK zou kunnen winnen. Mocht bondscoach Scolari in elke wedstrijd gebruik maken van Neymar, dan zou de speler van FC Barcelona dus zeven doelpunten moeten maken. De laatste keer dat dit aantal door een speler werd gehaald op het WK was in 2002. Landgenoot Ronaldo wist in Zuid-Korea en Japan acht maal het doel te treffen.

Back To Top