Ga naar hoofdinhoud

Geen wk voetbal 2014 zonder voetbalpoule

Tips voor succesvol wedden op WK voetbal

Voetbalpoules horen bij een wk. Wie wil er nu niet samen met vrienden, collega’s en familie dit leuke spel spelen. Wat vroeger met een kladblokje ging, gaat tegenwoordig via speciaal daarvoor gemaakte websites. Flexvoetbal is sinds 2004 aanbieder van online voetbalpoules. Speciaal voor het komende wk 2014 hebben ze een wk poule site gemaakt.

Op deze website kan iedereen onbeperkt gratis een voetbalpoultjes aanmaken. Alle voetbalpoules zijn privé en deelname gaat uitsluitend via een uitnodiging. Dit systeem is dus uitermate geschikt voor het houden van bv. een bedrijfspoule. Verder is de site zeer duidelijk en gebruikersvriendelijk en mooi vormgegeven.

Als klapper op de vuurpijl is er ook een knijter goede app beschikbaar voor IOS en Android. Met deze app kun je vanuit de kroeg nog een last minute voorspellingswijziging doorvoeren of direct na de wedstrijd je punten checken. Voor alle wk poule liefhebbers is dit een echte aanrader! WIl je om echt spelen in een WK voetbal poule schrijf je dan in bij een van de WK bookmakers.

Back To Top