Ga naar hoofdinhoud

Gokken Nieuw-Zeeland – Nederland WK Vrouwen: punten pakken

De beste WK wedtips voor Nederland - Qatar

WK Vrouwen 2019. Dinsdag 11 juni om 15:00 uur speelt Nederland zijn eerste wedstrijd op het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen 2019 tegen Nieuw-Zeeland. Vier dagen later, op zaterdag, volgt een duel tegen Kameroen. Hoe doorstaan de Oranje Leeuwinnen deze eerste tests in de groepsfase?

Trending => Gokken op WK vrouwenvoetbal. De VS en Frankrijk zijn favoriet en noteren 4.50 voor de titel. Duitsland staat op 7.00 en Engeland op 8.00. Nederland noteert bij bookmakers 12.00 en 2.50 voor een plek in de top 4.

Nederland underdog op WK Vrouwen

De Nederlandse dames worden internationaal gezien als underdogs voor dit WK Vrouwen, het tweede waaraan ze deelnemen. Het gewonnen EK in eigen land, in 2017, heeft van een deel van de spelersgroep bekende Nederlanders gemaakt, een status die de nodige kansen biedt, maar ook afleidingen en een ander soort druk.

Op de Algarve Cup eerder dit jaar werd Nederland elfde van de twaalf deelnemers, daarna zorgden oefeninterlands tegen Chili, Mexico en Australië wel voor tevreden gezichten.

Nieuw Zeeland – Nederland WK Vrouwen

De linie die het meeste ontzag oproept is de voorste. Met Shanice van de Sanden, goalmachine Vivianne Miedema, Lieke Martens en Danielle van de Donk beschikken de Oranje Leeuwinnen over een aanval die menige opponent hoofdbrekens zal bezorgen. Dat maakt het interessant dat bij Nieuw-Zeeland de grootste namen achterin rondlopen. Ali Riley en Ria Percival hebben samen 260 caps.

De vijf vorige deelnames aan het WK vrouwenvoetbal eindigden voor Nieuw Zeeland in de groepsfase. Vier jaar terug was Oranje daar mede verantwoordelijk voor door met 1-0 te winnen.

WK Bookmakers ** Football betting

Oranje Leeuwinnen tegen Kameroen

Als het niet lukt om drie punten over te houden aan de clash met de Football Fearns, dan moet aan het doelsaldo worden gewerkt tegen Kameroen.

De vier beste nummers drie in de zes groepen gaan namelijk ook naar de knock out-fase. En voor Kameroen lijkt het er op dat het heel lastig wordt om de vierde plek te ontwijken, of aanvaller Ajara Nchout moet het team op sleeptouw nemen. Zij scoort er op los in de Noorse competitie.

Dat wordt niks met Kameroen

Op Zuid-Afrika en Jamaica na heeft Kameroen op dit WK voetbal de laagste FIFA-ranking. De voorbereiding van Kameroen verliep verre van optimaal. In januari was er een wissel van bondscoach en onder Alain Djeumfa is er vreemd genoeg nog geen enkele wedstrijd gespeeld.

Nederland moet punten pakken

Het is essentieel om in deze twee duels minstens vier punten te pakken, want het slotduel tegen Canada belooft de lastigste van de drie te worden. Canada heeft dit jaar in zeven duels niet verloren en steeg daardoor naar plek vijf op de ranking.

Voorspellingen Nieuw Zeeland – Nederland

Nederland is tegen Nieuw-Zeeland de dikke favoriet bij de WK Bookmakers en noteert 1.30, gokken op gelijkspel levert 5.40 x je inleg op en winst NZ 10.50. We tippen gelijk maar een handvol goals voor Oranje: de odd voor minstens drie treffers is 2.32.

Back To Top