Ga naar hoofdinhoud

Gokken op Argentinië tegen Zwitserland WK voetbal 2014 achtste finale

Unibet
Gokken op Argentinië tegen Zwitserland. Met negen punten uit drie duels is Argentinië op uitstekende wijze aan het WK voetbal 2014 begonnen. De Argentijnen zijn samen met Brazilië de grote kanshebbers voor het pakken van de wereldtitel, maar het goede voetbal blijft voorlopig nog achterwege.

Argentinië wist dit WK namelijk nog geen enkel duel overtuigend te winnen. Zowel tegen Bosnië-Herzegovina, Iran en Nigeria wisten de Argentijnen te winnen met een minimaal verschil. Echter, zolang het Zuid-Amerikaanse land dit volhoudt, wacht er nog een mooie zomer voor de supporters van de Albiceletes.

Argentinië tegen Zwitserland, favoriet tegen outsider

De Argentijnen treffen de in achtste finale echter een getergd Zwitserland. De Zwitsers weten voor de tweede keer in drie deelnames aan het wereldkampioenschap door te stoten tot de beste zestien landen, waardoor het kleine voetballand altijd een van de vele outsiders is op het toernooi.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

De grote man aan de kant van de Zwitsers is Xherdan Shaqiri. De snelle aanvaller van Bayern München scoorde dit toernooi al drie keer en moet op ranglijst van topscoorders alleen Messi, Neymar, Muller en Rodriguez voor zich dulden.

Gokken op Argentinië tegen Zwitserland

Het duel van dinsdagavond wordt dus ook een beetje de strijd tussen Messi en Shaqiri. De bookmakers van Unibet achten de kans dat het Argentijnse wonderkind tot scoren komt echter veel groter dan dat Shaqiri het net weet te vinden. Een doelpunt van Messi levert je namelijk 1,74 maal je inzet op, terwijl een doelpunt van de topscoorder van Zwitserland je liefst 4,60 maal je ingezette geld oplevert.

De bovenstaande quoteringen zeggen ook genoeg over hoe groot de favorietenrol van de Argentijnen is in dit duel. Mocht Argentinië namelijk winnen, dan ontvang je 1,50 maal je ingezette geld terug, terwijl een Zwiterserse overwinning in de reguliere speeltijd je maar liefst 7,00 maal je inzet oplevert. Wanneer je verwacht dat het duel tussen de Argentijnen en Zwitsers uit gaat lopen op een verlenging, dan ontvang je 4,40 maal je inzet terug.

De aftrap van dit duel staat gepland om 18.00 uur.

Back To Top