Ga naar hoofdinhoud

Gokken op Australië – Nederland WK voetbal 2014

Unibet
Gokken op Australië – Nederland. Vijf dagen na het openingsduel tegen Spanje neemt Nederland het op 18 juni op tegen Australië. Voor Oranje zal dit duel een zeer belangrijke worden om nog kans te maken op de tweede ronde van het WK voetbal 2014.

Bij puntverlies tegen de Australiërs zal het namelijk nog zeer lastig worden om uitzicht te houden op de bovenste twee plaatsen in de poule.

Inzetten op Australië – Nederland

De bookmakers van Unibet verwachten echter wel dat Nederland dit duel gemakkelijk gaat winnen. Een overwinning van het Nederlands elftal levert je namelijk 1,30 maal je inzet op, terwijl een Australische overwinning je liefst 9,00 maal je eigen inzet oplevert. Bij een gelijkspel wordt je inzet 5,00 maal verveelvoudigd.

Zelfs bij een handicap van 0-1, waarbij bij de uiteindelijke uitslag één doelpunt bij het aantal gescoorde Australische doelpunt wordt opgeteld, wordt er verwacht dat Nederland nog steeds zal winnen. 3,25 is de quotering die vermeld staat bij deze handicap. De bookmakers van Unibet verwachten dus duidelijk dat Nederland met een groot aantal doelpunten verschil zal winnen.

Ons advies voor de wedstrijd Australië – Nederland

Ons advies? Inzetten op een overwinning voor Nederland een daarnaast ook inzetten op de weddenschap dat het mannen van Van Gaal gaan winnen zonder ook maar één doelpunt tegen te krijgen. Dit levert je 1,96 maal je inzet op. Wat betreft de uitslag gaan we dan ook voor een zakelijke 2-0 overwinning. Wij verwachten dat Van Gaal bij deze stand bepaalde spelers zal gaan sparen voor het waarschijnlijk allesbeslissende duel tegen Chili! Een grotere overwinning zit er volgens ons dus niet in.

Mocht je zelf ook denken dat het 2-0 gaat worden, dan krijg je 7,00 maal je inzet terug.

Back To Top