Ga naar hoofdinhoud

Gokken op Brazilië tegen Duitsland WK voetbal 2014 halve finales

Gokken WK tips Spanje - Duitsland en België - Marokko

Gokken op Brazilië tegen Duitsland. In de eerste halve finale op het WK voetbal 2014 staan Duitsland en Brazilië tegenover elkaar. Deze twee voetbalgrootmachten uit Zuid-Amerika en Europa staan voor de tweede keer in de historie tegenover elkaar op een wereldkampioenschap en met name de Duitsers zullen niet graag terugkijken naar de vorige ontmoeting.

Die vond plaats in de finale van het WK 2002 in Zuid-Korea en Japan. In Yokohama won een ontketend Brazilië, dat destijds eveneens onder de leiding stond van bondscoach Scolari, met 2-0 van de Duitsers. Van de huidige selecties is er nog één speler die er destijds bij was; in 2006 was Miroslav Klose gedurende het toernooi de grote man met zeven doelpunten voor Duitsland.

Gokken op Brazilië tegen Duitsland

Ook op het huidige WK heeft Klose, die zich neer heeft moeten leggen bij een rol als pinchhitter, zijn doelpunt alweer meegepakt. Als jij denkt dat de geboren Pool ook in de halve finale tegen Brazilië tot scoren zal komen, dan kun je bij William Hill bij een inzet hierop 3,25 maal je geld terug krijgen.

Vanzelfsprekend heeft William Hill ook nog een hoop andere weddenschappen die verband houden met dit duel. Zo kun je bijvoorbeeld inzetten op de eindstand na het verstrijken van de reguliere speeltijd. William Hill noteert hierbij de volgende quoteringen:

Quoteringen Brazilië tegen Duitsland

Winst Brazilië: 2,80
Gelijkspel: 3,20
Winst Duitsland: 2,80

Wil je echter de gehele wedstrijd met meer spanning gaan bekijken, dan kun je bijvoorbeeld ook inzetten op het land waarvan jij denkt dat deze de eerste gele kaart gaat pakken. Brazilië, dat tot nu toe goed is voor de meeste overtredingen per duel, is vanzelfsprekend de ‘favoriet’ bij deze weddenschap. Mocht de eerste gele kaart uitgereikt worden aan een Braziliaan, dan ontvang je 1,78 maal je inzet terug.

Als scheidsrechter Rodriguez echter anders besluit en de eerste prent uitdeelt aan een Duitsers, dan ontvang je 2,15 maal je inzet terug. Hou je echter van een stuk groter risico, dan kun je inzetten op de bet dat er geen enkele gele kaart gaat vallen in dit duel.

Wanneer je hierop inzet en dit wordt ook werkelijkheid, dan ontvang je maar liefst 18,00 maal je inzet terug bij William Hill.

Back To Top