Ga naar hoofdinhoud

Gokken op Brazilië tegen Nederland: Brazilianen favoriet in troostfinale

Beste weddenschappen groepsfase WK 2022

Gokken op Brazilië tegen Nederland. Zaterdagavond om 22.00 uur spelen Brazilië en Nederland tegen elkaar in de strijd om de derde plaats van het WK voetbal 2014. Hoewel bij beide landen met name de teleurstelling van de uitschakeling zal overheersen kan het nog een zeer interessant duel worden. Volgens onze bookmaker William Hill zijn de Brazilianen favoriet voor de eindoverwinning, maar Nederland wordt alles behalve kansloos geacht.

Een Braziliaanse overwinning levert je namelijk 2,20 maal je inzet op terwijl een overwinning van onze jongens je 3,00 maal je ingezette geld oplevert. Een gelijkspel wordt bij William Hill genormeerd met een quotering van 3,60.

Brazilië tegen Nederland, wie pakt de 3e plaats

Vind je deze weddenschap echter te riskant, dan kun je er ook voor kiezen om alleen in te zetten op de uiteindelijke nummer drie van het WK. Als Brazilië er in slaagt om de eer enigszins te redden, dan ontvang je 1,67 maal je inzet. Wordt Nederland voor de eerste keer in haar historie derde dan kan je dat 2,20 maal je ingezette geld opleveren.

Zet je liever niet in op uitslagen en eindwinnaars, maar op prestaties van individuele spelers, dan kun je in gaan zetten op de mogelijke doelpunten makers. Brazilië en Nederland spelen beide relatief open voetbal en de kans dat het duel doelpuntloos eindigt is dan ook zeer klein.

Omdat Neymar zal ontbreken vanwege zijn rugblessure is Hulk de gekozen man om doelpunten te gaan maken voor de Goddelijke Kanaries. Een inzet op een goal van hem levert je 2,40 maal je inzet op. Een doelpunt van de andere spits van het Braziliaanse elftal, Fred, levert je 2,50 maal je ingezette geld op.

Aan Nederlandse zijde zijn Van Persie en Robben vanzelfsprekend de beoogde doelpuntenmakers. Een doelpunt van de spits van Manchester United kan je 2,05 maal je ingezette geld oplevert, terwijl je bij een goal van de dribbelaar van Bayern München 2,3 maal je inzet terugkrijgt.

Onze voorspelling Brazilië tegen Nederland

Wil je voor de spanning toch inzetten op een volledige eindstand dan kan dat bij William Hill natuurlijk ook. Onze voorspelling? Een 3-1 overwinning voor de Brazilianen. Ben jij het met ons eens en zet je bijvoorbeeld €10,- op deze uitslag, dan ontvang je maar liefst €150,- terug.

Back To Top