Ga naar hoofdinhoud

Gokken op de outsiders van het WK

888SportWK gokken op de outsiders. Wereldwijd worden Brazilië, Spanje en Duitsland aangestipt als grootste kanshebbers voor de wereldtitel bij het WK voetbal 2014. De loting op 6 december zou echter voor flinke verrassingen kunnen zorgen als het gaat om het verloop van het toernooi. Het is dus zeker waardevol om een blik te werpen om de grootste outsiders van het WK.

Volgens de bookmakers van 888Sport vormen Argentinië, Italië en België de grootste uitdagers van de titelkandidaten.

Argentinië

Voor het eerst sinds 1978 vindt het WK weer plaats in Zuid-Amerika. De Argentijnen zullen vaak met genoegen terugdenken aan dat jaar, want toen veroverde hun land de wereldtitel in eigen huis na een zinderende finale tegen Nederland. Tel het ‘thuisvoordeel’ op bij het feit dat de Argentijnen een zeer sterke kwalificatiereeks achter de rug hebben en je komt uit op een noemenswaardige outsider.
Quoteringen: 888Sport7.00

Italië

Als er één land bekend staat om het vermogen om ‘in het toernooi’ te groeien dan is het wel Italië. Keer op keer weet het land te verrassen en tonen ze zich, met name in de knock-outfase, ijzersterk. Daarnaast kan het dit jaar voor het eerst in jaren weer beschikken over een kwalitatief hoogstaande selectie. Niet voor niets behaalde de Italianen op het EK 2012 de finale en wist het de derde plaats te behalen op de Confederations Cup in het huidige jaar. Italië is er dus klaar voor.
Quoteringen: 888Sport19.00

België

Dat het uiterst talentvolle Belgische team niet onopgemerkt is gebleven, blijkt wel uit de noteringen van de Bookmakers. Voor het eerst sinds het WK 2002 zijn de Belgen weer op het mondiale vlak actief en dit levert ze meteen de titel ‘outsider’ op. Dit zal met name komen door het feit dat een zeer groot deel van de selectie (Vertonghen, Hazard, Felliani etc.) actief is in ’s wereld sterkste competitie, namelijk de Premier League. Wat betreft ervaring doen de Belgen onder voor de eerder genoemde landen, maar wellicht is het land in staat om dit een positief effect te geven.
Quoteringen: 888Sport13.00

Back To Top