Ga naar hoofdinhoud

Gokken op de underdogs van het WK

Wil je echt geld verdienen door het wagen van een gok op het WK 2014? Zet dan in op de onderstaande landen als eindwinnaar. Het zijn weliswaar niet de topfavorieten voor de WK, maar dat ze voor een stunt kunnen zorgen staat hier los van.

Uruguay

Dat een wereldkampioenschap op het eigen continent een ‘thuisvoordeel’ oplevert, blijkt wel uit het feit dat van de laatste tien WK’s er zeven werden gewonnen door het land dat niet ver van het eigen land speelde. Dit geldt ook zeker voor Uruguay, het land dat het WK in 1930 (in Uruguay) en 1950 (in Brazilië) wist te winnen.

Komend jaar keren de Uruguayanen dus terug naar ‘heilige’ grond. De halve finalist van het WK 2010 kende weliswaar geen feilloze kwalificatiereeks, maar wist zich desondanks redelijk gemakkelijk te kwalificeren voor het WK en zijn daardoor automatisch een team om rekening mee te houden.
Quotering: 888Sport – 30.00

Portugal

Ondanks een matige kwalificatiereeks zijn de Portugezen toch weer van de partij op het komende WK. Dat het land geen titelfavoriet is spreekt voor zich, maar Portugal staat er om bekend er op het juiste moment altijd te kunnen staan. Dit bleek ook wel tijdens de allesbeslissende tweeluik tegen Zweden, waarin het zuid-Europese land nauwelijks in de problemen kwam.

Als bondscoach Bento het voor elkaar krijgt om zijn team, met supersterren als Ronaldo, Pepe en Meirelez, verder te smeden en het zit mee in de loting, dan zou Portugal zo maar eens ver kunnen komen.
Quotering: 888Sport – 30.00

Japan

Hoe goed is Japan? Dat is de vraag waar veel landen zich mee bezig houden. Door het 2-2 gelijke spel tegen Nederland en de 2-3 zege tegen België lieten de Japanners zien ook op vreemde voeten prima uit de voeten te kunnen.
Om ver te komen op het WK in Brazilië zal er echter ook een stuk geluk bij komen kijken. Japan bevindt zich tijdens de loting in Pot 2, waardoor het land zomaar aan Spanje en Engeland kan worden gekoppeld. Of de Japanners dan ook nog goede resultaten kunnen blijven behalen is een twijfelachtig, maar de reusachtige quoteringen maken een gokje zeker interessant.
Quotering: 888Sport – 150.00

Back To Top