Ga naar hoofdinhoud

Gokken op Duitsland tegen Algerije WK voetbal 2014 achtste finales

Unibet
Gokken op Duitsland tegen Algerije. Het meeste verrassende land dat de laatste zestien van het WK voetbal 2014 heeft weten te bereiken is ongetwijfeld Algerije. In de tweede ronde treffen de Noord-Afrikanen echter het sterke Duitsland. Lukt het de Algerijnen om nogmaals voor een stunt te zorgen óf boeken de Duitsers, zoals verwacht wordt van ze, een grote overwinning?

Na een klinkende 4-0 overwinning op het Portugal van Cristiano Ronaldo bestempelden velen Duitsland als de grootste concurrent voor Brazilië als het gaat om het behalen van de wereldtitel. In de wedstrijd die volgde vertoonde het Duitse elftal echter wat scheurtjes. Tegen Ghana werd er namelijk ternauwernood met 2-2 gelijkgespeeld, nadat het op kracht en inzet bijna de gehele wedstrijd de onderliggende partij was geweest. In het afsluitende groepsduel tegen de Verenigde Staten hadden de Duitsers aan een gelijkspel voldoende om zich te plaatsen voor de knock-outfase van het toernooi, maar werd er toch met 1-0 gewonnen van de Amerikanen.

Duitsland tegen Algerije: het kan nu al niet meer stuk

Zoals gezegd treffen de mannen van bondscoach Löw in de jacht naar een vierde Duitse wereldtitel het verrassende Algerije. De Algerijnen werden met vier punten tweede in een groep met België, Rusland en Zuid-Korea, waardoor het WK 2014 eigenlijk al niet meer stuk kan. Het Noord-Afrikaanse land kwam namelijk nog nooit verder dan de eerste ronde.

Gokken op Duitsland tegen Algerije

De bookmakers van Unibet verwachten echter niet dat Algerije vriend en vijand zal verrassen door af te rekenen met Duitsland. Een Algerijnse overwinning levert je namelijk maar liefst 11,00 maal je inzet op. Mocht echter Duitsland na negentig minuten op voorsprong staan, dan ontvang je 1,30 maal je ingezette geld terug. Een gelijkspel wordt genoteerd met een quotering van 5,60.

Zoals gezegd kan zou het ook niet verbazingwekkend zijn wanneer Duitsland met hele grote cijfers gaat winnen. Als jij ook denkt dat onze oosterburen drie of meer keer het doel weten te treffen, dan ontvang je bij Unibet 2,23 maal je inzet terug. Bij vier of meer doelpunten staat een quotering van 4,10 genoteerd, terwijl bij vijf of meer doelpunten een ronde quotering van 8,00 staat genoteerd.

Het duel, dat vanavond plaats zal vinden, vangt aan om 22.00 uur.

Back To Top