Ga naar hoofdinhoud

Gokken op Duitsland tegen Argentinië: die Mannschaft favoriet voor de finale

Duitsland WK voetbal 2014

Voorspelling Duitsland tegen Argentinië. Aanstaande zondagavond om 21.00 uur zullen Duitsland en Argentinië het tegen elkaar op gaan nemen in de strijd om de winst van het WK voetbal 2014. De Duitsers zijn torenhoog favoriet voor de eindzege, maar de Argentijnen mogen zeker niet onderschat worden.

Dat de Duitsers favoriet zijn voor de eindzege blijkt wel uit de quoteringen die genoteerd staan bij onze bookmakers van William Hill. Een Duitse overwinning levert je namelijk 2,30 maal je inzet op, terwijl een Argentijnse winstpartij na negentig minuten je 3,50 maal je ingezette geld oplevert. Mocht er een verlenging nodig zijn om te beslissen welke ploeg uiteindelijk met de beker boven het hoofd mag gaan staan, dan levert je dat 3,10 maal je ingezette geld op.

Inzetten op de winnaar Duitsland tegen Argentinië

Zet je liever niet in op de uitslag na negentig minuten, maar voorspel je liever gewoon de winnaar van het WK voetbal 2014, dan kan dat bij William Hill natuurlijk ook. 1,66 maal je inzet krijg je terug wanneer je voorspelt dat Duitsland het WK zal winnen en dat dit ook gaat gebeuren. Bij een Argentijns wereldkampioenschap ontvang je 2,20 maal je inzet terug.

Wanneer je het finaleduel nog een tikkeltje spannender wilt maken, dan kun je bij William Hill ook inzetten op de mogelijke doelpuntenmakers. Daarbij springen de namen van Müller, Klose en Messi natuurlijk in het oog. Dit drietal is tot nu toe goed voor maar liefst elf doelpunten en de kans is dan ook heel groot dat er ook in de finale door een van hen zal worden gescoord. Mocht dit ook gaan gebeuren, dan staat er heel wat geld op je te wachten.

Duitsland tegen Argentinië, Müller tegen Messi

Een doelpunt van Müller levert je namelijk 2,40 maal je inzet op en bij een doelpunt van zijn landgenoot Klose ontvang je 2,62 maal je ingezette geld. Mocht het Argentijnse wonderkind Messi een doelpunt maken, dan levert je dat 2,50 maal je inzet op.

Voor de echte waaghalzen is het voorspellen van de exacte uitslag natuurlijk een echte must. In onze ogen is Duitsland de grote favoriet en wij verwachten dan ook een 3-1 overwinning voor onze oosterburen. Geloof jij ook in dezelfde uitslag en zet je hier op in bij William Hill, dan ontvang je 21,00 maal je ingezette geld terug.

Back To Top