Ga naar hoofdinhoud

Gokken op favorieten WK Brazilië

UnibetOver vrijdag 6 december is het dan zover! De loting voor het WK 2014 in Brazilië vindt dan namelijk plaats in Salvador. De grote vraag is of Nederland weer te maken krijgt met een Poule des Doods of dat het lot ditmaal gunstiger gestemd is.

Wat er ook uit de loting zal komen lijkt voor de wereldwijde bookmakers vooralsnog oninteressant. Brazilië, Spanje en Duitsland worden in overal getipt als grootste kanshebbers voor de wereldtitel, maar is dit in de werkelijkheid ook zo?

Brazilië nummer 1 favoriet

Bij Unibet staat het gastland Brazilië als torenhoge favoriet aangemerkt. Dit is zeker niet vreemd gezien het feit dat de Brazilianen weer over een sterke selectie kunnen beschikken. Topspelers als Neymar en Oscar zijn inmiddels internationaal doorgebroken en willen niets liever dan hun vaderland trots maken. De bookmakers verwachten dan ook dat de wereldbeker volgend jaar niet uit Brazilië zal vertrekken.
Quoteringen: Unibet4.00

Spanje huidig wereldkampioen

Dat ook Spanje bij de topfavorieten behoort heeft het land met name te danken aan het feit dat ze regerend Europees en Wereldkampioen zijn. De vraag is echter nog in hoeverre de verouderde selectie een rol kan spelen in Brazilië. Gedurende het jaar vertoonde het nationaal elftal al verschillende scheuren en kreeg het op ook sportief vlak tegenvallende resultaten te verwerken. Desondanks bevat de selectie in de ogen van de Bookmakers genoeg kwaliteit om hoge ogen te gaan gooien op het WK 2014.
Quoteringen: Unibet6.00

Duitsland grote uitdager

De eeuwige uitdager van Spanje. Tijdens de afgelopen toernooien moest Duitsland vaak genoegen nemen met een tweede of derde plaats, terwijl Spanje met de beker in handen stond. Waar de Spanjaarden in Brazilië echter gokken op de ervaren krachten, daar is in Duitsland flink door geselecteerd. Het leverde de Duitsers een nagenoeg feilloze kwalificatiereeks op, maar of het ook genoeg is om volgend jaar een grote rol van betekenis te spelen is nog maar de vraag.
Quoteringen: Unibet6.00

Back To Top