Ga naar hoofdinhoud

Gokken op Frankrijk tegen Duitsland: spannende kwartfinale WK voetbal 2014

Unibet
Gokken op Frankrijk tegen Duitsland. De eerste kwartfinale op het WK voetbal 2014 wordt een Europees onderonsje. Voetbalgrootmachten Frankrijk en Duitsland ontmoeten elkaar namelijk in de strijd om een plaats bij de laatste vier van dit toernooi. De aftrap van dit duel, dat op 4 juli plaats vindt, staat gepland om 18.00 uur.

Beide landen kwamen in het verleden al tien keer tegen elkaar uit, maar nog nooit op een eindtoernooi. Van de tien vriendschappelijke keren dat de Duitsland en Frankrijk tegenover elkaar stonden wisten de Fransen er vijf te winnen. Twee duels eindigde in een gelijkspel en de overige drie duel werden gewonnen door Duitsland. De laatste twee ontmoetingen dateren van 2012 en 2013. Waar in de aanloop naar het EK 2012 de Fransen met 2-1 wisten te winnen, daar wonnen een jaar later de Duitsers met dezelfde cijfers.

Spanning in duel Frankrijk tegen Duitsland

Deze uitslagen kenmerken de spanning die rondom dit kwartfinale duel heerst. Beide landen zijn op papier bijna even sterk, maar gezegd moet worden dat de druk om te presteren bij de Duitsers veel groter is. Het team dat Joachim Löw op de been kan brengen staat bekend als de ‘Gouden generatie’ van de Duitsers, maar prijzen hebben onze oosterburen nog niet gewonnen.

Of daar dit jaar verandering in gaat komen is nog maar de vraag, want tot dusver is het nog niet heel overtuigend wat de Duitsers laten zien. Zo werd er ternauwernood gelijkgespeeld in de poule tegen Ghana en was het veldspel tegen Algerije in de achtste finale ook niet bepaald goed te noemen.

Gokken op Frankrijk tegen Duitsland

Desondanks blijven de Duitsers wel de favoriet voor de overwinning in dit kwartfinale duel. De bookmakers van Unibet noteren bij een Duitse overwinning namelijk een quotering van 2,40, terwijl een Franse overwinning je 2,95 maal je ingezette geld oplevert. Een gelijkspel wordt genoteerd met een quotering van 3,40.

Het duel tussen Frankrijk en Duitsland belooft dus een spannend duel te worden. Het is ook niet geheel ondenkbaar dat het land dat als eerste tot scoren komt zal winnen. Bij Unibet kun je dan ook inzetten op het land dat als eerste de bal tegen het net krijgt. Als dit Frankrijk wordt, dan ontvang je 1,95 maal je ingezette geld terug. Als de Duitsers echter het eerste doelpunt van de wedstrijd weten te scoren, dan ontvang je om 1.75 maal je inzet terug.

Back To Top