Ga naar hoofdinhoud

Gokken op Frankrijk tegen Nigeria WK voetbal 2014 achtste finales

Unibet
Gokken op het WK voetbal in Brazilië. Het vijfde duel in de tweede ronde op het WK voetbal 2014 gaat tussen Frankrijk en Nigeria. De Fransen kennen tot nu toe een zeer sterk toernooi en lijken op weg naar de finale, maar daarvoor zal er wel eerst afgerekend moeten worden met Nigeria.

Op papier moet deze opponent een te nemen horde vormen voor Frankrijk. Nigeria wist namelijk tweede te worden in de poule met slechts vier punten. Na een teleurstellend gelijkspel tegen Iran (0-0) en een overwinning tegen Bosnië-Herzegovina (1-0) volgde een 3-2 nederlaag tegen Argentinië.

Toch beschikken de Nigerianen over een uiterst sterke selectie. Spelers als Obi Mikel, Emenike en Odemwingie vormen de sterke as van het elftal, terwijl er daarom heen nog genoeg spelers zijn die hebben laten zien het hoge niveau aan te kunnen.

Gokken op Frankrijk tegen Nigeria: Les Bleus grote favoriet

Desondanks blijft Frankrijk de grote favoriet voor het behalen van de kwartfinale. Na een 3-0 overwinning tegen Honduras en een klinkende 5-2 winstpartij tegen Zwitserland waren de Fransen al geplaatst waarna er een 0-0 gelijkspel tegen Ecuador volgde.

Volgens de bookmakers van Unibet zal Frankrijk zijn ongeslagen status behouden. Een overwinning van Frankrijk levert je namelijk 1,48 maal je inzet op, terwijl een Nigeriaanse overwinningspartij je 7,50 maal je inzet oplevert. Een gelijkspel wordt genormeerd als een quotering van 4,30.

Een van de kwaliteiten van het Franse elftal is dat er veel spelers in de selectie zitten die het verschil kunnen maken. Naast Benzema beschikt bondscoach Deschamps namelijk nog over Giroud, Remy, Valbuena en Sissoko. Stuk voor stuk spelers die in het afgelopen seizoen meer dan eens gescoord hebben voor hun club.

Wanneer jij denkt dat één of meerdere van deze speler het doelnet zullen laten bewegen, dan kun je bij Unibet op jouw favoriete speler inzetten. Dit grote online wedkantoor noteert bij een doelpunt van de bovenstaande spelers de volgende quoteringen:

Benzema – 1,90
Giroud – 2,40
Remy – 2,55
Valbuena – 4,25
Sissoko – 5,00

Voorspelling Frankrijk tegen Nigeria Gokken WK

Onze voorspelling voor dit duel? Een zakelijk 3-1 overwinning voor de Fransen. Wanneer jij het hiermee eens bent een graag op deze uitslag wil inzetten, dan krijg je 14,00 maal je inzet terug.

Het duel tussen Frankrijk en Nigeria vangt maandagavond om 18.00 uur aan.

Back To Top