Ga naar hoofdinhoud

Gokken op het WK Voetbal 2014: Argentinië – Nigeria

888Sport
Gokken op het WK Voetbal 2014. In Groep F zijn lijken de posities inmiddels te zijn ingevuld. Argentinië staat, niet geheel onverwacht, met zes punten bovenaan in deze poule, terwijl Nigeria op twee punten volgt. Iran heeft tot nu toe één punt weten te bemachtigen en Bosnië-Herzegovina sluit deze poule af met nul punten.

Woensdagavond om 18.00 uur worden in deze groep de laatste groepswedstrijd afgewerkt. Enkel bij een nederlaag van de Nigerianen tegen Argentinië gloort er voor Iran nog hoop op een plaats in de tweede ronde.

Nigeria – Argentinië

Op papier zijn de Argentijnen vanzelfsprekend topfavoriet in dit treffen. Echter kan er tot nu toe niet gezegd worden dat de kanshebber op de wereldtitel overtuigt. Argentinie won namelijk met 2-1 van Bosnië-Herzegovina en enkele dagen later werd Iran door een laat doelpunt van Messi verslagen. Hopelijk is Messi door zijn winnende treffer tegen de Iraniërs wat meer ontspannen, want de kleine dribbelaar lijkt namelijk flink te kampen met de druk die op zijn schouders rust.

Nigeria is dus zeker niet kansloos tegen de Argentijnen. De Afrikanen zijn sinds het WK in 1998 niet meer zo dicht bij de achtste finales geweest als nu en hebben aan één punt genoeg om zich definitief te mogen opmaken voor de knock-outfase.

De bookmakers van 888Sport denken echter dat Nigeria nog zal moeten gaan vrezen voor Iran, want de quotering die vermeld staat bij een Nigeriaanse overwinning is redelijk aan de hoge kant:

Quoteringen Nigeria – Argentinië

Winst Nigeria: 8,50
Gelijkspel: 3,85
Winst Argentinië: 1,50

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Bosnië-Herzegovina – Iran

Voor Iran, dat voor de vierde maal in de historie deelneemt aan een wereldkampioenschap, is het WK 2014 nog niet helemaal verloren. De Iraniërs hebben weliswaar nog maar één punt, maar bij een nederlaag van Nigeria en een Iranese overwinning gaan het midden-Aziatische land gewoon door naar de achtste finales. Dat zou een unicum zijn, want dit is Iran nog nooit gelukt!

Voor Bosnië-Herzegovina is het WK 2014 wel als een nachtkaars uitgegaan. Veel kenners voorspelde een tweede plaats voor de Bosniërs en na de nipte 2-1 nederlaag tegen Argentijnen zagen velen het ook nog wel goed komen, maar door de nederlaag tegen Nigeria is het Europese land inmiddels uitgeschakeld.

De bookmakers van 888Sport voorspellen echter wel dat de Bosniërs niet zonder punten het WK zullen verlaten. Zij noteren namelijk de volgende quoteringen bij dit duel.

Quoteringen Bosnië-Herzegovina – Iran

Winst Bosnië-Herzegovina: 2,10
Gelijkspel: 3,40
Winst Iran: 3,50

Back To Top