Ga naar hoofdinhoud

Gokken op het WK voetbal 2014: haalt Argentinië de achtste finale?

888Sport
Gokken op het WK voetbal 2014. Morgen gaat Argentinië proberen om een plaats in de tweede ronde van het WK voetbal 2014 veilig te stellen. Om 18.00 speelt de beoogde wereldkampioen tegen Iran. Lukt het Messi om de druk van zich af te gooien en zijn land met meerdere treffers te helpen?

Argentinië – Iran

Het eerste duel dat de Argentijnen op het WK 2014 afwerkten was namelijk niet indrukwekkend. Er werd weliswaar met 2-1 gewonnen van Bosnië-Herzegovina, maar Messi en zijn consorten leken onder hoogspanning te voetballen in het Maracana.

Tegen de Iraniërs moet Argentinië echter in staat zijn om met ruime cijfers te winnen. Daarbij zullen de ogen van de wereld ook gericht zijn op Messi, die in het eerste duel totaal niet uit de verf kwam. De kleine dribbelaar scoorde weliswaar de belangrijke tweede treffer, maar blonk verder uit in slordigheden. Wil de aanvaller van FC Barcelona dezelfde status in zijn land krijgen als Maradona, dan zal hij in ieder geval veel meer moeten laten zien dan dat hij tot nu toe gedaan heeft.

Zoals gezegd kan dit wellicht tegen Iran gaan lukken. De bookmakers van 888Sport verwachten in ieder geval een grote overwinning voor de Argentijnen. Zij noteren namelijk de volgende quoteringen bij dit duel.

Quoteringen Argentinië – Iran

Winst Argentinië: 1,11
Gelijkspel: 9,50
Winst Iran: 18,00

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Duitsland – Ghana

Na het duel Argentinië – Iran komt er nog een andere titelfavoriet in actie. Na de gewonnen partij tegen Portugal is Ghana de volgende tegenstander van Duitsland. De Ghanezen verloren hun eerste wedstrijd tegen de Verenigde Staten (2-1) en hebben dus punten nodig om nog uitzicht te behouden op de tweede plaats.
De ploeg van bondscoach Appiah treft echter een ontketend Duitsland, dat in het eerste duel de Portugezen (4-0) volledig van de mat afspeelde. Mocht het Ghana lukken om punten te pakken tegen onze oosterburen, dan mag dat met recht een stunt worden genoemd.
Ook 888Sport zien de Duitsers ‘gewoon’ winnen, gezien de quoteringen die zij bij deze wedstrijd vermelden.

Quoteringen Duitsland – Ghana

Winst Duitsland: 1,28
Gelijkspel: 5,85
Winst Iran: 10,00

Nigeria – Bosnië-Herzegovina

Om middernacht wordt het andere duel in de poule van Argentinië en Iran afgewerkt. Nigeria en Bosnië-Herzegovina staan dan namelijk tegenover elkaar, met als inzet de strijd om de tweede plek. De Nigerianen staan, na het bloedeloze 0-0 gelijke spel tegen Iran, op een gedeelde tweede plaats, maar verwacht wordt dat Bosnië-Herzegovina na deze avond over het Afrikaanse land heen gaat. De Bosniërs speelden tegen de Argentijnen een ijzersterke wedstrijd, maar hadden de pech dat Messi een bal knap binnenschoot, waardoor er uiteindelijk met 2-1 werd verloren. Nigeria is echter enkele klasses minder goed en verwacht wordt dan ook dat Bosnië-Herzegovina vanavond de volle drie punten gaat pakken.
888Sport noteert bij deze wedstrijd de volgende quoteringen.

Quoteringen Nigeria – Bosnië-Herzegovina

Winst Bosnië-Herzegovina: 4,15
Gelijkspel: 3,50
Winst Nigeria: 1,95

Back To Top