Ga naar hoofdinhoud

Gokken op het WK Voetbal 2014: Italië – Uruguay, vechten om tweede plek

888Sport
Gokken op het WK Voetbal 2014. Als er één groep een verrassende koploper kent dan is het wel groep D. Voorafgaand aan het toernooi werd Costa Rica kansloos geacht in de poule met Uruguay, Engeland en Italië, maar na twee groepswedstrijden zijn de Costa Ricanen met zes punten al verzekerd van de tweede ronde.

Op dinsdagavond moet er dus afscheid genomen worden van twee toplanden. Om 18.00 uur worden namelijk de laatste groepswedstrijden gespeeld in deze groep.

Italië – Uruguay

De wedstrijd tussen Uruguay en Italië heeft als inzet de tweede plaats. Beide landen bezitten namelijk drie punten, waarbij de Italianen het voordeel hebben dat ze een iets beter doelsaldo hebben dan de Uruguayanen. Hierdoor heeft het Europese land dinsdagavond genoeg aan een gelijkspel.

De kans is echter niet groot dat het duel in een gelijkspel zal eindigen, want Uruguay zal vol de aanval gaan zoeken en bezit met Forlan en Suarez twee spitsen van wereldklasse. De Italianen zullen daarentegen hun beroemde ‘catenaccio-voetbal’ gaan spelen en loeren op de counter. Interessant wordt deze clash tussen twee totaal verschillende voetbaltactieken dus gegarandeerd.

De bookmakers van 888Sport verwachten ook een ongekend spannende wedstrijd waarbij het verschil tussen de landen zeer klein zal zijn. Volgens het wedkantoor is Uruguay toch de lichte favoriet, getuige de vermelde quoteringen.

Quoteringen Italië – Uruguay

Winst Uruguay: 2,65
Gelijkspel: 3,25
Winst Italië: 2,75

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Costa Rica – Engeland

Wie tot nu toe geld had ingezet op overwinning van Costa Rica is inmiddels een rijk man. Zoals hierboven is beschreven staan de Costa Ricanen eerste in deze groep en is het land inmiddels zeker van een langer verblijf in Brazilië.

Dat kan echter niet gezegd worden van Engeland. De Engelsen verloren van Uruguay en Italië en hebben inmiddels al de koffer kunnen pakken voor de terugreis. Dit terwijl velen Engeland als de grote outsider voor de wereldtitel zagen. Echter bleek tijdens dit toernooi wederom de druk te hoog te zijn voor de mannen van Hodgson en gingen de eilandbewoners roemloos ten onder.

Ondanks het verschil in punten in de groep blijft Engeland volgens 888Sport de favoriet voor de zege in het duel tegen Costa Rica. Zij noteren namelijk de volgende quoteringen bij dit duel.

Quoteringen Costa Rica – Engeland

Winst Costa Rica: 4,35
Gelijkspel: 3,80
Winst Engeland: 1,80

Back To Top