Ga naar hoofdinhoud

Gokken op het WK Voetbal 2014: Portugal jaagt op eerherstel

888Sport
Gokken op het WK Voetbal 2014. Na de zeer pijnlijke 4-0 nederlaag tegen Duitsland heeft Portugal nog twee wedstrijden om ervoor te zorgen dat ze alsnog de poulefase overleven. In de nacht van zondag op maandag staat de eerste finale voor de Portugezen op het programma. Dan treden de mannen van Bento aan tegen de Verenigde Staten op het WK voetbal in Brazilië.

Portugal – Verenigde Staten

De Verenigde Staten verraste in de eerste speelronde enigszins door Ghana met 2-1 te verslaan. De land van bondscoach Klinsmann kwam al heel snel op voorsprong door een doelpunt van Dempsey, maar zag Ghana in de tweede helft langszij komen. Hoewel de wedstrijd daarna ten einde leek te gaan als een gelijkspel, zorgde Brooks er in de slotminuten voor dat de Amerikanen er toch met de volle drie punten vandoor gingen. Hierdoor staat Amerika samen met Duitsland boven aan in Poule G.

Mede door de stand is de wedstrijd van zondagnacht 00.00 uur erg interessant. Als de VS weet te winnen van Portugal en Duitsland op haar beurt weet te winnen van Ghana, dan is de eindstand van deze poule al na twee speelronden bekend en zullen de Portugezen, net als de buren uit Spanje, weer terug kunnen reizen richting Europa.

Zo ver is het echter nog niet, want de Portugezen zijn enorm strijdbaar. ‘’We hebben ons land voorschut gezet tegen Duitsland. Dat gaan we nu recht zetten.’’, liet Coentrao, vleugelverdediger bij de Portugezen, weten in aanloop naar het duel tegen de VS.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

De bookmakers van 888Sport denken ook dat de Portugezen de grote nederlaag recht gaat zetten zondag. Een overwinning van Portugal levert je namelijk 1,72 maal je inzet op, terwijl een Amerikaanse overwinning je 4,75 maal je ingezette geld oplevert. Een gelijkspel wordt gequoteerd met 3,60.

Zuid-Korea – Algerije

Nog voordat Portugal en de VS de bal zullen laten rollen, spelen Zuid-Korea en Algerije tegen elkaar. Deze twee landen zullen niet voor het meest sprankelende voetbal op het WK gaan zorgen, maar gezien de stand in poule H kan dit duel wel spannend worden. Rusland en Zuid-Korea hebben namelijk één punt en Algerije nog geen enkele, maar daar zal ongetwijfeld na zondagavond verandering in komen.

888Sport verwacht dat Zuid-Korea na deze avond op vier punten kunt te staan. Zij noteren de volgende quoteringen bij deze wedstrijd.

Quoteringen Zuid-Korea – Algerije

Winst Zuid-Korea: 2,30
Gelijkspel: 3,20
Winst Algerije: 3,05

Het duel tussen Zuid-Korea en Algerije vangt om 21.00 uur aan.

Back To Top