Ga naar hoofdinhoud

Gokken op het WK voetbal 2014: vanavond drie spannende duels

Unibet
Gokken op het WK voetbal 2014. Op de negende dag van het WK voetbal 2014 hebben de poules A en B inmiddels hun tweede speelronde afgewerkt. Vandaag staat ook voor poule C de twee speelronde op het programma en komen ook nog Engeland en Uruguay (poule D) in actie.

Colombia – Ivoorkust

Om 18.00 uur trappen Colombia en Ivoorkust af in de strijd om een zeer gunstige uitgangspositie in de strijd om een plekje bij de bovenste twee in deze poule. Beide landen wonnen namelijk hun eerste groepsduel, waardoor zij na vandaag al op het onoverbrugbare aantal van zes punten kunnen komen te staan.

De Colombianen zijn voor dit duel de grote favorieten. Het Zuid-Amerikaanse land speelde enkele dagen geleden Griekenland volledig van de mat en kroonde zich hiermee tot favoriet voor het winnen van de groep. Ook de bookmakers van Unibet geloven in een tweede overwinning voor Colombia.

Quoteringen Colombia – Ivoorkust

Winst Colombia: 2,10
Gelijkspel: 3,30
Winst Ivoorkust: 3,75

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Uruguay – Engeland

Drie uur na de aftrap van het duel Colombia – Ivoorkust staat een misschien nog wel spannendere wedstrijd op het programma. Uruguay en Engeland treffen elkaar namelijk om 21.00 uur en dat de belangen groot zijn bij dit duel mag duidelijk zijn. Beide landen verloren namelijk hun eerste groepsduel en kregen daarnaast ook nog enorm veel kritiek over zich heen. Twee voetbalnaties vol met fans verwachten morgen dan ook niets anders dan een overwinning van hun land, waardoor de vraag lijkt te worden welk land het beste met de druk om kan gaan.

Aan de kant van de Uruguayanen is het goede nieuws dat Suarez fit genoeg is om te starten. De aanvaller van Liverpool FC werd tegen Costa Rica nog aan de kant gehouden, maar zal morgen gebrand zijn op een overwinning.

Toch denken de bookmakers van Unibet dat het opstellen van Suarez niet het verschil zal gaan maken. Het online wedkantoor is er namelijk van overtuigd dat de Engelsen morgen met de eer gaan strijken.

Quoteringen Uruguay – Engeland

Winst Uruguay: 3,70
Gelijkspel: 3,35
Winst Engeland: 2,10

Japan – Griekenland

Wat voor Engeland en Uruguay geldt, geldt ook zeer zeker voor Japan en Griekenland. Beide landen verloren hun eerste groepsduel en zullen dus een overwinning moeten behalen om nog enigszins hoop te mogen blijven houden op de tweede ronde.

Gezien het gegeven dat de Grieken volledig werden weggespeeld door Colombia en zelf ook nauwelijks iets wisten te creëren is Japan de favoriet voor het duel. Gezien de genoteerde quoteringen denkt Unibet er hetzelfde over.

Quoteringen Japan – Griekenland

Winst Japan: 2,15
Gelijkspel: 3,40
Winst Griekenland: 3,45

Meer informatie over WK bookmakers? Kijk op de WK bookmakers pagina.

Back To Top