Ga naar hoofdinhoud

Gokken op het WK voetbal 2014: Zuid-Korea tegen België

Unibet
Gokken op het WK voetbal 2014. Donderdagavond om 22.00 uur staan de allerlaatste groepsduels van het WK voetbal 2014 op het programma. In groep H treffen koploper België en hekkensluiter Zuid-Korea elkaar, terwijl op hetzelfde moment de strijd om de tweede plaats los barst tussen Rusland en Algerije.

Algerije tegen Rusland

Algerije is vooralsnog de verrassende nummer twee in deze poule. Door een spectaculaire 5-2 overwinning op Zuid-Korea zijn de noord-Afrikanen dichterbij de tweede ronde dan dat zij ooit geweest zijn. In de drie eerdere deelnames aan het WK kwamen de Algerijnen nog nooit verder dan de eerste groepsfase.

Donderdagavond treft Algerije echter grootmacht Rusland, dat vooralsnog tegenvalt op dit WK. Na een troosteloos 1-1 gelijkspel tegen Zuid-Korea, waarbij gezegd moet worden dat de Russen wel het betere van het spel hadden, werd er afgelopen weekeinde ook als enigszins ongelukkig met 1-0 verloren van België. De ploeg van bondscoach Capello heeft dus nog maar één punt weten te bemachtigen, maar heeft alles nog in eigen hand. Bij een Russische overwinning donderdagavond gaat het land namelijk alsnog gewoon door naar de tweede ronde.

De bookmakers van Unibet zien de Russen in ieder geval winnen en doorstoten naar de knock-outfase. Zij noteren namelijk de volgende quoteringen bij dit duel.

Quoteringen Algerije tegen Rusland

Winst Algerije: 3,60
Gelijkspel: 3,50
Winst Rusland: 2,10

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Zuid-Korea tegen België

Hoewel de Belgen de torenhoge verwachtingen nog niet waar hebben kunnen maken, is de ploeg van bondscoach Wilmots wel al gekwalificeerd voor de tweede ronde. Door nipte overwinningen tegen Rusland (2-0) en Algerije (1-0) zijn de Rode Duivels niet meer te achterhalen en kunnen ze zich gaan focussen op de nummer twee uit poule G.

Voordat het zover is wacht echter eerst nog het duel tegen Zuid-Korea. Het Koreaanse vreemdelingen legioen staat nog maar op één punt, maar maken ook nog altijd kans om op de gewilde tweede plaats in de poule te eindigen. Daarvoor zullen ze echter wel met grote cijfers moeten winnen en blijft het dan alsnog afhankelijk van het resultaat in het duel tussen Algerije en Rusland.

De bookmakers van Unibet zien de Zuid-Koreanen echter het onderspit gaan delven in het duel tegen België. Dit online gokkantoor noteert namelijk de volgende quoteringen bij dit duel.

Quoteringen Zuid-Korea tegen België

Winst Zuid-Korea: 5,00
Gelijkspel: 3,70
Winst België: 1,75

Back To Top