Ga naar hoofdinhoud

Gokken op Nederland tegen Argentinië: vijfde keer halve finale Oranje

De beste WK wedtips voor Nederland - Qatar

Gokken op Nederland tegen Argentinië. Voor de vijfde keer in de historie van het Nederlandse voetbal heeft Oranje zich weten te plaatsen voor de halve finale van een wereldkampioenschap. Aanstaande woensdag om 22.00 uur wacht Argentinië in de strijd om een plaats in de WK voetbal finale.

Niet voor het eerst op dit wereldkampioenschap zijn de mannen van Van Gaal de underdog. Dit blijkt uit de quoteringen van bookmakers als het gaat om het bereiken van de finale. Als de Argentijnen namelijk aanstaande zondag in Rio de Janeiro mogen aantreden dan levert je dat 1,70 maal je ingezette geld op. Wanneer het Nederlands elftal zich echter op mag gaan maken voor de tweede WK-finale op rij, dan ontvang je 2,16 maal je inzet terug.

Interessante weddenschappen Nederland tegen Argentinië

Vind je inzetten op het voorspellen van de winnaar niet spannend genoeg ,dan biedt William Hill je ook nog de mogelijkheid om op allerlei interessante weddenschappen te gokken. Welke speler van het Nederlands elftal maakt bijvoorbeeld de grootste kans om in de reguliere speeltijd en de eventuele verlenging tegen de paal of lat te schieten?

Volgens William Hill is dit Van Persie. Mocht de spits van Manchester United dit namelijk voor elkaar krijgen, dan ontvang je 8,00 maal je inzet terug. Robben en Sneijder volgen de spits op met beide een quotering van 9,00.

Nederland tegen Argentinië: gaat Robben een schwalbe maken?

Een andere, ietwat ludieke, weddenschap kun je afsluiten bij de vraag of Robben een kaart gaat krijgen voor een schwalbe. Wanneer je denkt dat dit het geval zal zijn, dan krijg je bij een gok hierop liefst 10,00 maal je inzet terug. Tot nu toe heeft de vliegensvlugge buitenspeler hier nog geen prent voor gekregen, maar door alle internationale kritiek is de kans zeker aanwezig dat bij een duikeling van Robben de scheidsrechter naar zijn gele kaart zal grijpen. Een zeer interessante weddenschap dus.

Zeker niet minder interessant is de weddenschap of Van Persie tegen de Argentijnen meer of minder dan 1 keer buitenspel zal staan. De diepe spits werd dit toernooi al liefst tien keer teruggefloten voor buitenspel, waardoor deze weddenschap zeker interessant te noemen is.

Wanneer Van Persie geen enkele of maar een keer weet buitenspel staat ontvang je een gok hierop 1,80 maal je inzet terug bij William Hill. In het geval dat de spits het wederom voor elkaar krijgt om twee of meerdere keren buitenspel te staan, dan ontvang je 1,90 maal je inzet terug.

Back To Top