Ga naar hoofdinhoud

Gokken op Spanje – Nederland WK voetbal Brazilië

Unibet
Gokken op Spanje – Nederland. Al in de eerste wedstrijd van Groep B op het WK voetbal 2014 staat er een ware titanenclash op het programma. De twee finalisten van het WK 2010 staan namelijk tegenover elkaar! Gaat het Spanje weer lukken om Nederland te verslaan?

Volgens de bookmakers van Unibet gaan de Spanjaarden hier wel in slagen. Een inzet op een Spaanse overwinning levert je namelijk 1,85 maal je eigen inzet op, terwijl een Nederlandse winstpartij je 5,00 maal je ingezette geld oplevert. Een gelijkspel staat genormeerd met een quotering van 3,35.

Naast inzetten op de uitslag kun je ook een gokje wagen op de doelpuntenmaker. Als je bijvoorbeeld denkt dat de Nederlandse kwelgeest Iniesta weer tot scoren weet te komen, dan kan je dat 5,50 maal je inzet opleveren. De topfavorieten om een doelpunt te scoren tegen Oranje zijn volgens Unibet echter Diego Costa en David Villa. Deze twee aanvallers hebben een quotering van 2,90 en 3,40 achter hun naam staan.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Opstelling Spanje – Nederland

Keeper: Jasper Cillessen
Verdedigers: Daryl Janmaat, Ron Vlaar, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Daley Blind
Middenvelders: Jordy Clasie, Wesley Sneijder, Nigel de Jong
Aanvallers: Arjen Robben, Robin van Persie

Aan Nederlandse zijde zijn Van Persie en verrassend genoeg Huntelaar de twee spelers met de laagste quotering. Waar de spits van Manchester door Unibet wordt gequoteerd met 4,50, daar staat er achter de speler van Schalke 04, die waarschijnlijk niet eens in de basis start bij Oranje, een quotering van 5,20. Mocht Sneijder, die op het WK 2010 toch goed was voor enkele belangrijke doelpunten, tot scoren weten te komen, dan ontvang je 7,00 maal je inzet terug.

Wie verder nog terug denkt aan de WK-finale van 2010 kan natuurlijk ook niet om de karatetrap van De Jong heen. Ook Unibet ziet het wel weer gebeuren dat Nederlandse middenvelder weer enkele overtredingen zal gaan maken op het veld. Mocht De Jong namelijk meer dan 2 overtredingen maken, dan ontvang je 1,75 maal je inzet terug, terwijl je 2,00 maal je inzet terugkrijgt als de middenvelder van AC Milan minder dan drie overtredingen weet te maken. Bij de andere pitbull op het veld, Sergio Ramos, zijn deze quoteringen precies omgekeerd.

Spanje – Nederland live

Hoe het spelverloop ook zal zijn, het duel tussen Spanje en Nederland belooft een spektakel te worden. De aanvangstijd van dit duel is 21.00 uur.

Back To Top