Ga naar hoofdinhoud

Hoe je een Bet Builder kan gebruiken met wedden op WK

Wedden op Argentinië - Kroatië halve finale WK 2022

Nog twee weken en dan speelt Nederland zijn eerste wedstrijd op het WK voetbal in Qatar. Oranje is overduidelijk favoriet in het duel tegen Senegal. Ben je die eerste maandag van het toernooi van plan te gokken op WK, overweeg dan eens het gebruik van een bet builder.

Stapelen met de WK bet builders van Unibet

De zogenaamde Bet Builder is een vrij nieuw wedtype bij bookmakers. Niet alle bookies bieden deze mogelijkheid aan, maar bij Unibet.nl en Bet365 vind je ze volop. Met een bet builder kun je weddenschappen binnen één wedstrijd stapelen. En dat betekent hogere quoteringen.

Je bent misschien wel bekend met combinatie weddenschappen waarmee je bets van verschillende wedstrijden op je spelformulier kan combineren. Bet builders zijn eigenlijk hetzelfde, met het grote verschil dat je picks binnen één en dezelfde wedstrijd van het speelschema WK voetbal combineert.

Bets combineren

Welke en hoeveel wedopties je kan combineren is per bookmaker verschillend. Denk aan:

  • Beide Teams Scoren
  • Hoekschoppen
  • Gele en rode kaarten
  • Winnaar/gelijkspel/verliezer
  • Aantal goals
  • Goalscorers
  • 3 Way Handicap

Alle quoteringen die je verzamelt in een bet builder worden met elkaar vermenigvuldigd, net zoals bij combi weddenschappen het geval is. Dat ziet er al gauw heel aantrekkelijk uit, maar onthoud altijd wel dat alle voorspellingen die je doet correct moeten zijn om de weddenschap te winnen. Word dus niet overenthousiast; één verkeerde bet kan je de hele bet builder verkeerd doen aflopen.

WK voorspellen?

Wanneer je een bet builder inzet

Een bet builder is ideaal bij wedstrijden waar een overduidelijke favoriet (aanvallend) speelt tegen een kleinere tegenstander. Zoals Nederland tegen Senegal dus. Combineer je in zo’n wedstrijd bijvoorbeeld de lage quotering op Oranje met andere WK weddenschappen met lage odds (zoals bijvoorbeeld ‘meer dan 2.5 of 3.5 doelpunten’), dan krijg je toch al heel gauw een wat betere quotering.

Hogere odd

Ook zijn de ‘schoten op doel’ voorspellingen die je bij de bookmakers kan doen perfect voor een bet builder. Kijk eens naar de spelers op het veld en combineer een paar schoten op doel van enkele van hen en de odd kan al gauw oplopen. Een middenvelder heeft vaak een odd van ongeveer 1.80 voor een schot op doel. Voeg je dat samen met een een schot op doel van een spits, dan creëer je doorgaans al direct een veel aantrekkelijkere odd.

Back To Top