Ga naar hoofdinhoud

Italië wellicht zonder Balotelli op het WK voetbal 2014

Italië wellicht zonder Balotelli op het WK voetbal 2014

UnibetMario Balotelli lijkt zijn kans op speelminuten op het WK voetbal 2014 in Brazilië te verpesten. Door zijn wangedrag in het afgelopen weekeinde vragen de Italiaanse kranten zich hard op af of bondscoach Prandelli hem nog mee moet nemen naar Zuid-Amerika.

De aanvaller van AC Milan toonde zich namelijk onsportief na een wissel en ging daarnaast ook nog eens de confrontatie aan met een journalist. Dit gecombineerd met zijn wisselvallige prestaties op het veld vormde voor de Italiaanse sportkrant Tuttosport genoeg reden om openlijk kritiek te leveren op de spits en daarnaast Prandelli te verzoeken om goed over de eventueel selectie van Italië na te denken.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

De bondscoach zelf zou hier al over nagedacht hebben, want steeds meer verschijnt de mogelijke opstelling in de krant waarbij niet Balotelli, maar Cassano als valse spits in de Italiaans basis verschijnt. Ook de namen van Immobile (AS Torino) en Destro (AS Roma) verschijnen steeds meer in de pers. Beide spitsen scoorden er dit seizoen lustig op los in de Serie A, waardoor zij nu beide lijken te mogen hopen op een plekje in de WK-selectie.

Mocht je er echter in geloven dat, als het er op aan komt, Prandelli gewoon voor Balotelli zal kiezen, dan is hebben de bookmakers van Unibet een zeer interessante weddenschap. Op het moment je ervan overtuigd bent dat de spits tweemaal het doel weet te treffen op het WK, dan krijg je 3,25 maal je inzet terug. Wanneer de Italiaanse aanvaller geen enkele maal of slechts één keer het doel weet te treffen, dan ontvang je 3,50 maal je inzet. Wanneer je echter denkt dat Balotelli het op zijn heupen krijgt en driemaal het doel treft, dan heb je recht op 4,75 maal je inzet.

Back To Top