Ga naar hoofdinhoud

Janmaat, Blind en Strootman in de basis tegen Spanje

UnibetNet als voor elk groot voetbaltoernooi is het altijd gissen op welke spelers de bondscoach gaat rekenen. Ook de bookmakers van Unibet hebben zich verdiept in het Nederlands elftal en dit levert dan ook een mooie, en zeker interessante, weddenschap op.

Zo heeft deze grote sportwedwebsite een mooie weddenschap gemaakt over het basiselftal van het Nederlands elftal in de eerste wedstrijd op het WK 2014 tegen Spanje. Daarbij is het oog van de bookmakers gevallen op de spelers Janmaat, Blind, Strootman en Sneijder. Gek genoeg, of juist interessant, is het feit dat de hoogste quotering als basisspeler bij de laatstgenoemde speler staat.

Sneijder, toch de speler met het grootste palmares ten opzichte van de andere voetballers, levert je namelijk het meeste geld op bij gokken op het WK 2014. Wanneer je namelijk inzet op een  basisplaats voor voetballer van Galatasaray, dan levert je dat 1.90 maal je inzet op. Zet je in op een reserveplaats voor deze aanvallende middenvelder, dan krijg je 1.80 maal je inzet terug.

Na Sneijder volgt Janmaat in het rijtje hoge quoteringen. Een basisplaats voor Janmaat, die in Van Rhijn en Van der Wiel zijn grootste concurrenten kent, levert je 1.85 maal je inzet op. Diezelfde quotering staat overigens ook vermeld bij een reserveplaats voor de speler van Feyenoord.

Bij een gok op een basisplaats voor Blind neem je volgens de bookmakers van Unibet een iets kleiner risico. Een quotering van 1.70 staat er genoteerd bij een plaats in de startende elf. Mocht Van Gaal echter besluiten om te starten met bijvoorbeeld Martins Indi of Willems op de rechtsbackpositie, dan kun je 2.02 maal je inzet terug verwachten.

Strootman maakt volgens Unibet de grootste kans op een basisplaats tegen Spanje. Een gok op de middenvelder, die bij AS Roma is uitgegroeid tot een van de sterkhouders, levert je slechts 1.07 maal je inzet op. Wanneer Strootman, om wat voor reden dan ook, echter niet tot de startende elf behoort, dan krijg je 7.00 maal je inzet terug.

Back To Top