Ga naar hoofdinhoud

Nederland – Australië: wedden op doelpuntrijk duel

UnibetWedden op WK voetbal 2014. Volgens de bookmakers van Unibet zal het duel tussen Nederland en Australië het meeste aantal doelpunten opleveren van alle wedstrijden die in groep B van het WK voetbal 2014 gespeeld zullen worden.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Mocht dit namelijk daadwerkelijk het geval zijn, dan ontvang je bij Unibet 3,25 maal je inzet terug. Diezelfde quotering staat overigens genoteerd in het geval dat je denkt dat Spanje – Australië het meest doelpuntrijke duel wordt in deze groep.

Die duels die Chili gaat afwerken in deze zware groep zullen volgens Unibet een stuk minder doelpuntrijk worden. Mocht je denken dat deze grote wedwebsite ongelijk gaat krijgen op dit gebied, dan kun je een hoop geld verdienen. Wanneer je vermoedt dat er in het duel tussen Spanje en Chili het meest gescoord gaat worden, dan krijg je 6,00 maal je geld terug. Bij de duels Nederland – Chili en Australië – Chili staan er quoteringen van 6,50 en 7,00 vermeldt.

Het duel tussen Spanje en Nederland gaat volgens de bookmakers van Unibet het minst aantal doelpunten opleveren van alle duels in de Groep B. Als er in dit duel namelijk wel de meeste doelpunten vallen, dan krijg je maar liefst 10,00 maal je inzet terug.

Als er wordt gekeken naar alle groepswedstrijden dan kan worden gezien dat in groep F zowel de hoogste als de laagste quotering wordt vermeld. Wanneer het duel tussen Argentinië en Iran namelijk het meeste doelpunten gaat opleveren, dan krijg je slechts 3,00 maal je inzet terug. Wanneer echter Iran en Nigeria er een doelpuntenfestijn van maken in hun onderlinge duel, dan krijg je liefst 14,00 maal je inzet terug.

Back To Top