Ga naar hoofdinhoud

Nederland verliest van Spanje volgens Unibet

UnibetAls een van de eerste online bookmakers ter wereld heeft Unibet de quoteringen voor alle poulewedstrijden van het WK 2014 openbaar gemaakt. Daaruit blijkt onder andere dat de bookmakers verwachten dat Nederland zal verliezen van Spanje, maar dat de mannen van Van Gaal vervolgens wel de volle winst halen uit de duels tegen Australië en Chili.

Wedden op Nederland – Spanje

Mocht Nederland namelijk in het openingsduel verliezen van Spanje en je zet hier op in, dan krijg je slechts 2.00 maal je inzet terug. Bij een gelijkspel staat een quotering van 3.25 vermeldt en als Nederland voor een stunt zorgt door de regerend Wereld- en Europees kampioen te verslaan, dan levert je dit 3.95 maal je inzet op.

Wedden op Nederland – Australië

De tweede poulewedstrijd voor het Nederlands elftal is volgens de bookmakers van Unibet nu al een gedane zaak. Met een quotering van 8.50 kun je voor een grote gok gaan door te zeggen dat de Australiërs, met onder andere FC Utrecht-aanvaller Tommy Oar in de gelederen, gaan winnen van Nederland. Een gelijkspel levert je ook nog 5.00 maal je inzet op, terwijl een overwinning voor Oranje 1.35 maal je inzet oplevert.

Wedden op Nederland – Chili

Na de voorspelde nederlaag tegen Spanje moet het voor het Nederlands elftal dan uiteindelijk gaan gebeuren op 23 juni als de Oranjeleeuwen het onberekenbare Chili ontmoeten. De quoteringen voor dit laatste duel liggen dichtbij elkaar, maar de bookmakers van Unibet zien Nederland toch als favoriet. Wedden op WK 2014 met een overwinning van Nederland levert je namelijk 2.25 maal je inzet op, terwijl een overwinning van Chili je 3.20 maal je inzet oplevert. Mocht je er in geloven dat deze wedstrijd in een gelijkspel eindigt en je hebt gelijk, dan ontvang je 3.25 maal je inzet.

Back To Top