Ga naar hoofdinhoud

Nederland wint met gemak van Ghana in oefeninterland voor het WK 2014

888Sport
Gokken WK voetbal 2014. Na het trainingskamp in Portugal treedt het Nederlands elftal zaterdagavond aan tegen Ghana. Volgens de bookmakers van 888Sport heeft het weekje trainen in de zon zeker zijn vruchten afgeworpen.

Een overwinning voor Oranje levert je namelijk 1,50 maal je ingezette geld op. Mochten de Ghanezen echter met de eer gaan strijken zaterdagavond, dan kan je dat 6,50 maal je inzet opleveren. Een gelijkspel staat genormeerd met een quotering van 4,50.

Het is ook niet gek dat het Nederlands elftal torenhoog favoriet is. Van Gaal heeft de afgelopen dagen ruimschoots benadrukt dat het nieuwe systeem helemaal doorontwikkeld en dat ook de meer ervaren spelers helemaal hun rol hebben gevonden in het systeem.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

De grote en prangende vraag blijft echter of het Nederlands elftal in staat is om tegen Ghana om ook in defensief opzicht de boel op orde te krijgen. Wanneer je ervan overtuigd bent Oranje ‘de nul’ gaat houden, dan kan je dat 1,92 maal je inzet opleveren! Mocht je echter geloven dat juist de Ghanese verdediging zo sterk is dat de Nederlanders niet tot scoren komen, dan ontvang je liefst 5,40 maal je inzet terug.

Onze voorspelling? Gezien de aanvallende kwaliteiten en defensieve zwakte van Oranje zetten wij in op een 3-1 overwinning. Mocht je het hiermee eens zijn en ook op deze uitslag willen inzetten, dan maak je kans op 15,00 maal je inzet. Denk je echter dat Nederland hetzelfde aantal doelpunten weet te scoren, maar dat Ghana geen enkele keer het doel treft (3-0), dan ontvang je 10,50 maal je inzet terug.

Back To Top