Ga naar hoofdinhoud

Opstelling Spanje – Nederland: Spanje groot favoriet tegen oranje

Vanavond staan Spanje en Nederland tegenover elkaar op het WK voetbal 2014 in Brazilië. De twee WK-finalisten van het wereldkampioenschap van vier jaar geleden treffen elkaar dit keer al in de groepsfase.

Volgens de bookmakers van Unibet gaat het echter niet heel spannend worden. Spanje is namelijk de grote favoriet gezien de quoteringen die bij deze wedstrijd vermeld staan. Een overwinning van ‘la furia roja’ levert je namelijk 1,85 maal je inzet op, terwijl een Nederlandse overwinning je liefst 4,70 maal je ingezette geld oplevert. Een gelijkspel wordt genormeerd met een quotering van 3,35.

Spanje – Nederland: zelfde selectie als WK 2010 finale

Geheel op zich zelf staand zijn deze quoteringen natuurlijk niet. Spanje beschikt over nagenoeg dezelfde selectie als vier jaar geleden, terwijl Nederland flink heeft moeten verjongen. Het zou daarom ook al een knappe prestatie als de mannen van Van Gaal tot scoren zouden komen tegen de regerend Europees en wereldkampioen. Mocht je verwachten dat dit gaat gebeuren, dan kun je bij Unibet 1,74 maal je inzet terugverwachten. Wanneer je echter denkt dat de Oranje equipe niet tot scoren gaat komen, dan ontvang je 1,98 maal je inzet terug.

Deze zelfde weddenschap levert bij Spanje twee quoteringen op die een stuk verder uit elkaar liggen. Mocht Spanje namelijk niet tot scoren komen, dan levert je dat maar liefst 3,70 maal je inzet op, terwijl een scorend Spanje 1,24 maal je inzet oplevert.

Opstelling Oranje, Spanje – Nederland

Keeper: Jasper Cillessen
Verdedigers: Daryl Janmaat, Ron Vlaar, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Daley Blind
Middenvelders: Jonathan de Guzman, Wesley Sneijder, Nigel de Jong
Aanvallers: Arjen Robben, Robin van Persie

Onze voorspelling Spanje – Nederland

Onze voorspelling is dat het Nederlands elftal zeker tot scoren toe komt, maar het duel niet zal gaan winnen. Een 3-1 overwinning voor Spanje lijkt ons dan ook aannemelijk. Denk jij ook dat dit de uitslag zal gaan worden van het eerste duel van het Nederlands elftal op het WK voetbal 2014, dan kun je 19,00 maal je inzet terugverwachten.

Back To Top