Ga naar hoofdinhoud

Oranje gaat zich kwalificeren voor de achtste finale

888SportAfgelopen vrijdag zijn tijdens de loting voor het WK 2014 Nederland, Spanje, Chili en Australië aan elkaar gekoppeld in groep B. Van Gaal sprak van ‘een lastige poule’. De bookmakers van 888sport verwachten echter de Nederland zich eenvoudig kwalificeert voor de tweede ronde.

888Sport keert 1.53 maal je inzet uit als Nederland zich weet te kwalificeren. Als Oranje echter wordt uitgeschakeld kan je dit 2.30 keer je inzet opleveren.

Diezelfde bookmakers verwachten echter niet dat Nederland dit zal doen als groepshoofd. Met Spanje in dezelfde groep is die kans natuurlijk ook niet heel groot. Mochten de mannen van Van Gaal het echter wel lukken, dan kan je dit 3.00x maal je inzet opleveren.

Na afloop van de loting werd ook al veelvuldig verwezen naar het mogelijke lot van Oranje in de achtste finales. Wanneer Nederland namelijk als tweede eindigt in Groep B, dan is de kans aanzienlijk dat het gastland Brazilië treft in de tweede ronde. De Brazilianen treffen in de eigen poule namelijk Mexico, Kroatië en Kameroen. Vanzelfsprekend is het gastland in deze poule torenhoog favoriet om er met de poulewinst vandoor te gaan.

Dit zou automatisch betekenen dat Brazilie gekoppeld wordt aan de nummer twee uit de Poule van Nederland. Aangezien Spanje de favoriet is ‘onze’ poule, moet Nederland dus vrezen voor dit zware lot. Niet voor niets denken de bookmakers van 888Sport als je gaat wedden op het WK, dat de kans dus groot is dat de mannen van Van Gaal wél de poule overleven, maar vervolgens geëlimineerd worden in de achtste finale. Als je deze mening deelt, dan kan je dit 2.60x maal je eigen inzet opleveren.

Wanneer Oranje boven zich uit stijgt en weet door te stoten naar de finale, dan worden de quoteringen zeer interessant. Als Nederland er in slaagt om het WK te winnen, dan levert je dit 22.00 maal je inzet op. Mocht Oranje, net als op het WK 2010 de WK-finale in Brazilië verliezen, dan kan je dit alsnog 15.00 maal je inzet terugkrijgen.

Back To Top