Ga naar hoofdinhoud

Selectie oefeninterland Nederland – Ecuador voor het WK voetbal 2014

888SportWK voetbal 2014 oefeninterlands.Over een kleine maand staat in Salvador het eerste groepsduel van het Nederlands elftal op het programma. Voordat de mannen van Van Gaal hier echter aan kunnen gaan denken, wachten er nog een drietal oefenwedstrijden. Vanavond vangt Oranje de oefencampagne aan met een duel tegen Ecuador in de Amsterdam Arena.

De Zuid-Amerikanen, nummer 23 op de wereldranglijst, hebben zich ook weten te kwalificeren voor het WK voetbal 2014, waardoor het duel in de ArenA een echte testcase gaat worden voor de mannen van Van Gaal.

De bookmakers van 888Sport verwachten dat het Nederlands elftal met vlag en wimpel zal gaan slagen voor deze test. Een overwinning van Oranje levert je namelijk slechts 1,40 maal je inzet op, terwijl een gok op een overwinning voor Ecuador je liefst 7,00 maal je inzet op kan leveren. Een gelijkspel wordt bij 888Sport gequoteerd met 4,50.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Toch een opmerkelijke quoteringenverhouding, aangezien het Nederlands elftal voor het eerst in een nieuw systeem zal spelen. Naar onze mening is de kans dan ook niet heel groot dat Oranje in de ArenA het doel schoon zal gaan houden. Mocht je hier op inzetten bij 888Sport, dan ontvang je 1,65 maal je inzet terug. Wanneer je echter verwacht dat Ecuador niet tot scoren zal komen dan kun je 2,08 maal je inzet terugverwachten.

Onze voorspelling? Een nipte overwinning voor het Nederlands elftal! Mocht je het hiermee eens zijn een inzetten op een 2-1 eindstand, dan heb je recht op 9,00 maal je inzet. Verwacht je echter een kleine stunt en denk je dat Ecuador met 1-2 gaat winnen, dan krijg je maar liefst 22,00 maal je inzet terug!

Nederland – Ecuador vermoedelijke opstelling

Opstelling Nederland

Keeper: Jasper Cillessen
Verdedigers: Terence Kongolo, Bruno Martins Indi, Joël Veltman, Stefan de Vrij, Daryl Janmaat
Middenvelders: Jordy Clasie, Daley Blind, Georginio Wijnaldum,
Aanvallers: Memphis Depay, Robin van Persie

Selectie Ecuador:

Keepers: Máximo Banguera, Alexander Domínguez, Adrián Bone
Verdedigers: Walter Ayoví, Jorge Guagua, Juan Carlos Paredes, Frickson Erazo, Gabriel Achilier, Oscar Bagui, Cristian Ramírez
Middenvelders: Segundo Castillo, Antonio Valencia, Luis Saritama, Christian Noboa, Jefferson Montero, Joao Rojas, Renato Ibarra, Pedro Quinonez, Fidel Martinez, Carlos Gruezo
Aanvallers: Felipe Caicedo, Jaime Ayovi, Enner Valencia, Armando Wila

Back To Top