Ga naar hoofdinhoud

Voorspelling Spanje – Chili: Spanje aast op revanche

Unibet
Voorspelling Spanje – Chili. Op het moment dat heel Nederland oranje kleurt, zal heel Spanje met argusogen kijken naar het volgende duel van hun equipe. Om 21.00 uur nemen de Spanjaarden het namelijk op tegen Chili. Wederom een nederlaag voor de ploeg van Del Bosque betekent waarschijnlijk een definitieve uitschakeling op dit WK voetbal. De laatste keer dat la furia roja’ werd uitgeschakeld in de eerste ronde was in 1998.

Voor de Chilenen is het ook duidelijk wat er op het spel staat. Wanneer de Zuid-Amerikanen niet verliezen van Spanje en Nederland op haar beurt weet te winnen van Australië, dan hebben Nederland en Chili in de laatste wedstrijd, die zij tegen elkaar spelen, genoeg aan één punt om door te gaan.

Spanje – Chili: Chilenen kansloos tegen Spanje

De bookmakers van Unibet zien Chili echter wel onderuit gaan tegen Spanje. Wanneer de Chilenen namelijk na negentig minuten met drie punten hebben behaald, dan ontvang je 5,45 maal je inzet terug. Als Spanje het daarentegen lukt om na de 5-1 nederlaag tegen Nederland ditmaal wel een overwinning te boeken, dan ontvang je 1,58 maal je ingezette geld. Een gelijkspel wordt gequoteerd met een normering van 4,35.

Op het gebied van het maken van doelpunten blijft alle Spaanse hoop nog altijd gevestigd op Diego Costa. De geboren Braziliaan kwam er tegen het Nederlands elftal nauwelijks aan te pas, maar veroorzaakte toch een penalty voor zijn land. Wanneer je denkt dat de spits van Atletico Madrid morgenavond wel tot scoren zal komen, dan levert je dat 2,18 maal je inzet op.

Na het duel tussen Spanje en Chili is er om middernacht nog een groepsduel. Kameroen en Kroatië trappen namelijk om 00.00 uur tegen elkaar af voor hun laatste kans op kwalificatie voor de tweede ronde. Beide landen verloren namelijk hun eerste groepsduel, waardoor de druk hoog zal zijn. Kameroen verloor nipt met 1-0 van Mexico, terwijl de Kroaten met 3-1 verloren van gastland Brazilië.

Ook voor Nederland is dit duel zeer interessant , want als het zo goed blijft gaan met de mannen van Van Gaal, kan het zomaar zo zijn dat Oranje in de tweede ronde één van deze twee landen gaat treffen. Als het aan de bookmakers van Unibet ligt, dan kunnen de scouts van het Nederlands elftal zich alvast gaan focussen op Kroatië. Unibet noteert namelijk de volgende quoteringen bij deze wedstrijd.

Quoteringen Spanje – Chili

Winst Kameroen: 6,25
Gelijkspel: 3,80
Winst Kroatië: 1,62

Meer informatie over de WK bookmakers zie je op onze WK bookmakers pagina.

Back To Top