Ga naar hoofdinhoud

Voorbeschouwing Duitsland – Portugal: openingswedstrijd Poule des Doods

888Sport
Voorbeschouwing Duitsland – Portugal. Maandag 16 juni staan de eerste groepswedstrijden in de Poule des Doods op het programma op het WK voetbal in Brazilië . Om middernacht spelen de Verenigde Staten en Ghana tegen elkaar, maar zes uur eerder staat de ontmoeting tussen Duitsland en Portugal op het programma.

Voor de Duitsers is dit meteen een goede test om te kijken of ze daadwerkelijk een gooi naar de wereldtitel kunnen doen. Na halve finales op het WK 2010 en het EK 2012, moet de ‘gouden’ generatie het nu maar eens laten zien volgens het Duitse volk. Het feit dat er meteen begonnen moet worden tegen Portugal is misschien niet het meest ideale scenario voor ‘die Mannschaft’, maar hierdoor kunnen ze wel meteen laten zien wat ze waard zijn.

Duitsland – Portugal: zonder Marco Reus tegen de Portugezen

De Duitsers zullen het tegen de Portugezen in ieder geval moeten stellen zonder Reus. De spits, die volgens kenners uit zou gaan maken van de beoogde basiselftal, raakte in het oefenduel tegen Armenië ernstig geblesseerd aan zijn linkerenkel.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Ondanks de afwezigheid van de aanvaller van Borussia Dortmund staat Duitsland er volgens de bookmakers van 888Sport er toch goed op. Een overwinning van ons buurland levert je namelijk 2,20 maal je inzet op, terwijl een Portugese overwinning je 3,60 maal je ingezette geld oplevert. Mocht je inzetten op een gelijkspel tussen Portugal en Duitsland dan maak je kans op 3,25 maal je inzet.

Voorbeschouwing Verenigde Staten – Ghana

Zoals gezegd vangt zes uur na de aftrap in het duel tussen Portugal en Duitsland de wedstrijd Verenigde Staten – Ghana aan. Beide landen beschikken over een sterke selectie, maar hebben de pech in een zware poule te zijn beland. Een overwinning in dit duel is dus van groot belang om uitzicht te houden op kwalificatie voor de tweede ronde.

Als het aan 888Sport ligt kan de VS alvast een streep door deze droom zetten. Een overwinning van de Verenigde Staten levert je namelijk 2,95 maal je inzet op. Daar tegenover staat een quotering van 2,60 maal bij een Ghanese overwinning. Een gelijkspel wordt gequoteerd met 3,15.

Tussen de twee groepswedstrijden uit de Poule des Doods door vindt er ook nog het duel tussen Iran en Nigeria plaats. De Iranezen gaan een zwaar toernooi tegemoet, maar tegen Nigeria zou het land nog enigszins kans moeten maken.

Quoteringen Iran – Nigeria

Winst Iran: 3,75 (888Sport)
Gelijkspel: 3,15 (888Sport)
Winst Nigeria: 2,20 (888Sport)

Back To Top