Ga naar hoofdinhoud

Gokken Engeland – België WK: beste weddenschap is goal voor beide

Gokken WK tips Spanje - Duitsland en België - Marokko

Engeland – België WK voorspellen. Vanavond om 20:00 uur speelt België in de derde en laatste speelronde van de groepsfase tegen Engeland. Beide landen keren sowieso in de achtste finales terug, zodat de clash amper van belang is en we alvast kunnen bekijken in welke staat de Rode Duivels de knock out fase betreden. Natuurlijk zijn er voor deze wedstrijd genoeg WK weddenschappen af te sluiten.

Gokken België WK voetbal

Zonder enige moeite bereikte België het Wereldkampioenschap voetbal 2018 in Rusland. De tien kwalificatiewedstrijden waren niets anders dan veredelde oefenwedstrijden, ze boden gelegenheid om aan de formatie, opstelling en teamgeest te werken. Freewheelend verzamelden de Duivels 28 punten en bouwden ze een doelsaldo op van 43 voor en 6 tegen. In de Europese zone scoorde geen land vaker dan de Belgen.

Vanaf november vorig jaar ving een lange reeks vriendschappelijke interlands aan en ook dat ging de kwartfinalist van het WK 2014 goed af. Vier van de zes matches werden gewonnen en alleen tegen Mexico en Portugal, gerenommeerde tegenstanders, moesten de fans genoegen nemen met een gelijkspel. Ondertussen bleef de ploeg er lustig op los scoren: 3-0 tegen Egypte, 4-1 tegen Costa Rica.

Zwakheden achterin

Die lijn werd doorgetrokken op dit WK. Panama ging eraan met 3-0 en Tunesië kreeg met 5-2 op de broek. Natuurlijk klinken her en daar commentaren dat er kwetsbaarheden achterin zijn, dat er met Eden Hazard en Kevin de Bruyne twee kapiteins op hetzelfde schip zijn en dat Romelu Lukaku voorin een prima schot in de benen heeft maar geen man uit kan spelen.

Allemaal waar, maar elk team, zeker in het internationale voetbal, heeft zulke zwakkere punten: de bondscoach kan immers niet even snel de portemonnee trekken om het op te lossen.

Lukaku, Hazard, De Bruyne en Courtois

De 25-jarige Lukaku is een stormram van een aanvaller. Onverzettelijk, beresterk, ultra-doelgericht en efficiënt en bovendien nu al WK topscorer aller tijden van België.

Hazard is een dribbelmachine (8,5 per 90 minuten in de vorige matches) en De Bruyne is zoals verwacht kwistig met passes waarmee een teamgenoot een kans om te scoren krijgt (4,5 per 90m). Keeper Thibaut Courtois heeft nog weinig hoeven doen. Vijfmaal moest hij optreden en het betrof viermaal een schot van buiten de zestien meter. Kortom, slechts eenmaal werd echt van dichtbij op de sluitpost van Chelsea afgevuurd.

Voorspellingen Engeland – België

Engeland staat bij de WK voetbal bookies voor de winst op 2.60, gelijkspel noteert 2.90 en winst België levert je 3.05 x je inleg op. De Belgen hebben enorm veel vuurkracht in huis, de Engelsen blinken uit in spelhervattingen. We tippen de weddenschap dat beide teams scoren. Je krijgt bij een goede voorspelling 1.85 terug voor iedere euro die je hierop inzet.

Back To Top