Ga naar hoofdinhoud

Voorspelling Argentinië tegen België WK voetbal 2014 Kwart finale

Unibet
Voorspelling Argentinië tegen België. Voordat het Nederlands elftal in de kwartfinale aantreedt tegen Costa Rico spelen eerder op de avond van 5 juli Argentinië en België tegen elkaar. Voor de Belgen is het WK voetbal 2014 inmiddels al geslaagd met het bereiken van de laatste acht, maar voor de wankelende Argentijnen is deze missie nog maar net begonnen.

Argentinië hunkert namelijk naar de derde wereldtitel in de historie van het land. Nu het wereldkampioenschap op het eigen continent wordt gehouden verwacht heel het volk dan ook dat de wereldbeker gehaald gaat worden.

Argentinië tegen België: druk op schouders Lionel Messi

Echter heeft tot nu toe het Argentijns voetbalelftal nog niet het voetbal laten zien waar het volk op hoopte. Met name topspeler Messi lijkt moeite te hebben met de enorme druk die op zijn schouders ligt, maar is desondanks ook al goed voor drie Argentijnse doelpunten.

Tot nu toe is het elke keer net goed gegaan voor de Argentijnen. In de poulefase werd elk duel met een minimaal verschil gewonnen en ook in de achtste finale tegen Zwitserland had het land een verlenging nodig om tot scoren te komen.

Wat de laatste betreft tonen de Argentijnen veel overeenkomsten met België. De Rode Duivels presteren namelijk ook nog niet naar maximaal vermogen en hebben veel moeite met het verslaan van hun tegenstander. In de achtste finale wonnen de Belgen dan ook pas na verlenging van de Verenigde Staten.

Gokken op Argentinië tegen België

Hoewel het duel tussen de Argentijnen en de Belgen ongetwijfeld een zenuwslopend duel zal worden, verwachten de bookmakers van Unibet toch dat de Argentijnen door zullen stoten naar de halve finale. Wanneer je dit namelijk verwacht kun je 1,54 maal je inzet terug krijgen. Als je echter inzet op een halve finale plaats voor België dan kun je 2,48 maal je ingezette geld terugkrijgen.

Net als in de andere duels zullen weer veel ogen gericht zijn op Lionel Messi. Het wonderkind uit Argentinië wist tijdens dit WK al drie maal het doel te treffen, maar zal nog meer treffers nodig hebben om ook daadwerkelijk zijn doel te verwezenlijken, namelijk topscoorder worden van het toernooi.

De bookmakers van Unibet verwachten in ieder geval dat Messi in de kwartfinale weer verder gaat met scoren. Bij een doelpunt van de Argentijn levert je namelijk 2,45 maal je inzet op. Wanneer Aguero of Higuain het doel weten te treffen, dan ontvang je respectievelijk 3,30 en 3,70 maal je inzet terug.

Back To Top