Ga naar hoofdinhoud

Voorspelling Australië – Nederland: oranje niet te stoppen door Australië

Unibet
Voorspelling Australië – Nederland. Met een 5-1 overwinning tegen regerend Europees en wereldkampioen Spanje op zak, lijkt het WK voetbal voor het Nederlands elftal al niet meer te kunnen mislukken. Slechts één overwinning is Oranje nog verwijderd van kwalificatie voor de tweede ronde. Deze overwinning kan woensdag tegen Australië behaald worden. De aanvang van dit duel staat gepland op 18.00 uur.

Echter, met het oog op de mogelijke tegenstanders in deze vervolgronde, zullen de mannen van Van Gaal zeer graag eerste worden in hun poule. Op die manier is de kans namelijk groot dat Brazilië, de beoogde titelfavoriet, ontlopen wordt.

Hoewel heel Nederland nog altijd in een jubelstemming verkeert, is het volgens Johan Cruijff niet perse gunstig dat Oranje met grote cijfers wist te winnen van de Spanjaarden. ”“Het grote verschil wordt dat alle tegenstanders gewaarschuwd zijn. Dat heeft veel consequenties. Niemand haalt het nog in zijn hoofd om Nederland te onderschatten.”, aldus de legende.

Oranje superscherp in duel Australië – Nederland

”De spelers moeten drie keer zo scherp zijn als tegen Spanje. Ik zou het zekere voor het onzekere nemen en tegen de straks superscherpe Australiërs minimaal een 0-1-zege pakken. Hoe maakt niet uit, maar dan ben je in een keer van alle problemen af en mag de rest het uitzoeken.”, liet Cruijff als laatste optekenen.

Als het echter aan de bookmakers van Unibet ligt, hoeft Nederland niet veel te vrezen. Liefst 15,00 maal krijg je jouw ingezette geld terug als je gokt op een winstpartij voor Australië. De quotering die staat bij een overwinning voor Oranje is beduidend lager, namelijk 1,20. Mocht het duel in een gelijkspel eindigen dan ontvang je 6,75 maal je inzet terug.

Wanneer je denkt dat het verschil aanstaande woensdag net zo groot wordt als het verschil tussen Nederland en Spanje, dan kan je dat veel geld opleveren. Als je bijvoorbeeld inzet op het gegeven dat er meer dan 5 doelpunten gaan vallen, dan ontvang je 4,30 maal je inzet terug.

Uitslag Australië – Nederland ook 1-5

Mocht de wedstrijd Australië – Nederland een kopie worden van het duel tegen Spanje en de uitslag eveneens 1-5 worden, dan ontvang je 31,00 maal je ingezette geld terug. Wanneer je echter verwacht dat de mannen van Van Gaal het extreem zwaar zullen krijgen en een nipte 1-0 overwinning zullen gaan boeken, dan heb je recht op 6,75 maal je ingezette geld.

Back To Top