Ga naar hoofdinhoud

Voorspelling België – Algerije: de Rode Duivels gaan Algerije vernederen

Unibet
Voorspelling België – Algerije. Morgenmiddag begint het WK voetbal 2014 dan ook voor België. Onze zuiderburen nemen het namelijk om 18.00 uur op tegen Algerije. Voor de Belgen wordt het duel tegen de noord-Afrikanen het eerste WK-duel sinds 2002.

De Belgen zijn voor dit duel natuurlijk de torenhoge favoriet. Met een selectie die door het jaar ervaring op doet in de grootste competities van Europa moet het land van bondscoach Wilmots in staat zijn om de Algerijnen te verslaan.

Even schrokken de Belgische supporters nog op toen naar buiten werd gebracht dat De Bruyne en Origi afgelopen zaterdag geblesseerd de training moesten verlaten. Met name de eerstgenoemde speler, die zich in de voorbereiding ontpopte tot de ware spelmaker van de Rode Duivels, bleef tijdens die training lang geblesseerd liggen en moest zelfs per brancard van het veld worden vervoerd. De vrees voor het moeten missen van De Bruyne in de eerste groepswedstrijd op het WK was echter van korte duur; op maandagmorgen liet bondscoach Wilmots echter per Twitter weten dat zowel De Bruyne en Origi volledig fit zullen zijn voor het duel tegen Algerije.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Gokken op België – Algerije: Belgen winnen glansrijk

Met een selectie die op oorlogssterkte is verwacht ook Unibet dat de Belgen glansrijk zullen winnen. Een overwinning van onze zuiderburen levert je namelijk 1,42 maal je inzet op, terwijl een Algerijnse overwinning je liefst 8,00 maal je ingezette geld oplevert. Een gelijkspel wordt genormeerd met een quotering van 4,65.

De grootste kanshebbers op het maken van een doelpunt in dit duel zijn Lukaku, Origi en Hazard. Mocht je inzetten op een doelpunt van één van deze drie Belgische aanvallers, dan ontvang je respectievelijk 1,94, 3,00 en 2,75 maal je ingezette geld terug.

Lukaku scoort vrijwel zeker in wedstrijd België – Algerije

Dat Unibet wel erg veel vertrouwen heeft in de eerstgenoemde spits, blijkt wel uit de hoge quotering die hoort bij de weddenschap als Lukaku niet weet te scoren. Als de aanvaller van Everton namelijk de bal niet tegen het net aan krijgt, dan ontvang je bij dit online wedkantoor liefst 1,79 maal je ingezette geld terug. Ga voor meer informatie naar onze WK Bookmakers pagina.

Back To Top