Ga naar hoofdinhoud

Voorspelling België – Rusland WK voetbal 2014

Unibet
Voorspelling België – Rusland. Op weg naar de tweede ronde van het WK voetbal 2014 treft België zondag om 18.00 uur Rusland. De Belgen staan op de eerste plaats in Poule H na een 2-1 overwinning op Algerije, terwijl de Russen op een gedeelde tweede plek staan na een 1-1 gelijkspel tegen Zuid-Korea.

Bij een tweede overwinning zijn de Belgen dus verzekerd van een plaats in de tweede ronde, waardoor de doelstelling van het land steeds dichterbij komt. De Belgische voetbalbond had bondscoach Wilmots namelijk naar Brazilië gestuurd met de opdracht om minimaal de kwartfinale te halen. In de wetenschap dat de Belgen in de tweede ronde tegen Duitsland, Portugal, de Verenigde Staten of Ghana moeten, zal de bondscoach echter moeten toegeven dat het niveau van zijn ploeg nog omhoog moet gaan.

Andere basisopstelling Belgie – Rusland?

De Belgen stonden in het openingsduel tegen Algerije namelijk lange tijd op achterstand en had het aan een kopbal van Fellaini en een hard schot van Mertens te danken dat de eerste wedstrijd op een WK sinds 2002 niet uitliep op een groot debacle. Het verloop van dit duel zal Wilmots ongetwijfeld aan het denken hebben gezet, want beide doelpuntenmakers begonnen op de bank. Het zou dus zeker niet onverwachts zijn als de Belgische keuzeheer voor een andere basisopstelling kiest voor het duel tegen Rusland.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

Voor de Russen zelf staat tegen België de tweede plek op het spel. Het lijkt er namelijk op dat de ploeg van trainer Capello de strijd aan moet gaan met Zuid-Korea voor deze plaats en dus is elk punt tegen België welkom.

Gokken op België – Rusland

Volgens de bookmakers van Unibet zal Rusland het Maracanã-stadion echter zonder punten gaan verlaten. Mochten de Russen namelijk winnen van België, dan ontvang je 3,85 maal je ingezette geld terug. Ook bij een gelijkspel vermeldt Unibet nog een hoge quotering, namelijk 3,40. Wanneer België zijn favorietenrol waar weet te maken en wint van Rusland, dan kun je bij een inzet hierop 1,95 maal je geld terugkrijgen.

Ondanks de doelpunten van Mertens en Fellaini blijft Lukaku bij Unibet de favoriet op het maken van een Belgisch doelpunt. Mocht de aanvaller van Everton namelijk tot scoren komen tegen de Russen, dan ontvang je 2,85 maal je inzet terug.

Het duel tussen België en Rusland vangt zondagavond om 18.00 uur aan.

Back To Top