Ga naar hoofdinhoud

Voorspelling België tegen Verenigde Staten WK voetbal 2014 achtste finale

Unibet
Voorspelling België tegen Verenigde Staten. Het laatste tweede ronde duel op het WK voetbal 2014 kan zomaar de meeste spanning op gaan leveren. Op papier zijn België en Verenigde Staten twee landen die het elkaar enorm moeilijk kunnen gaan maken. Het duel tussen beide landen vangt vrijdagavond om 22.00 uur aan.

Toch ligt de favorietenrol voor dit duel bij de Belgen. Met enkel spelers die in de topcompetities van Europa uitkomen in de selectie zijn onze zuiderburen aan zich zelf verplicht om door te stoten naar de kwartfinales van dit toernooi. Tot dusver heeft al die kwaliteit negen punten opgeleverd, maar van sprankelend voetbal was nog niet te spreken. Tegen Rusland (1-0), Zuid-Korea (1-0) en Algerije (2-1) werd er met een minimaal verschil gewonnen en in veel van die gevallen was het een invaller die de Rode Duivels de overwinning bracht.

Kijk hier voor het volledige speelschema WK voetbal 2014 in Brazilië

België tegen Verenigde Staten opmerkelijk

Het feit dat de België in de tweede ronde de Verenigde Staten treft is wel opmerkelijk te noemen. In de poule met Duitsland, Ghana en Portugal hadden de Amerikanen op voorhand niet de grootste kans om door te stoten naar de laatste zestien, maar door een overwinning op Ghana, een gelijkspel tegen Portugal en een nipte nederlaag tegen Duitsland mogen Klinsmann en zijn mannen zich toch gaan opmaken voor deze finalewedstrijden.

Gokken op België tegen Verenigde Staten

Wanneer de Amerikanen het voornamelijk van het collectief moet hebben, daar hebben de Belgen vooralsnog met name weten te profiteren van hun eigen individuele kwaliteiten. De bookmakers van Unibet denken toch dat die laatstgenoemde kwaliteiten de doorslag gaan geven.

Wanneer België namelijk in de reguliere speeltijd weet af te rekenen met de Verenigde Staten, dan ontvang je 1,95 maal je inzet terug. Als je echter verwacht dat de Amerikanen enigszins voor een stunt gaat zorgen en de Belgen naar huis stuurt, dan levert je 4,25 maal je ingezette geld op. Mocht het duel nu na negentig minuten nog niet beslist zijn en uitdraaien op verlenging en eventueel wel penalty’s, dan kan een inzet hier op je 3,40 maal je inzet op bij Unibet.

Back To Top