Ga naar hoofdinhoud

Voorspelling Brazilië – Kroatië: Gokken op WK voetbal 2014

Voorspelling Brazilië – Kroatië WK 2022: 9.00 op winst Kroatië en 1.53 op winst Brazilië. Beide Teams Scoren noteer bij Bet365.nl 2.05. Gokken op minstens 3 goals levert 1.80 x je inleg op bij een goede voorspelling.

#Advertentie – Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
BET365 SPORT

WELKOMSTBONUS – WEDKREDIETEN TOT WEL €100

Voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Minimale storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. Kansen en wedrestricties zijn van toepassing. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieteninzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Kroaten kansloos in duel Brazilië – Kroatië

Net als bij elk wereldkampioenschap opent het gastland het voetbalfestijn. Aangezien het WK voetbal 2014 van dit jaar in Brazilië plaatsvindt, zullen de Brazilianen als eerste de bal laten rollen. Dit zal morgenavond om 22 uur dan ook gaan gebeuren. Ze nemen het daarbij op tegen Kroatië, die volgens de bookmakers van Unibet kansloos zullen zijn.

Naast het feit dat de Goddelijke Kanaries, zoals de bijnaam van Brazilië luidt, niet alleen topfavoriet voor de titel, maar zullen zij ook in de eerste wedstrijd van het WK meteen willen laten zien hoe goed ze zijn. Aangemoedigd door tientallenduizenden supporters zullen de Brazilianen het WK aftrappen.

Bookmakers

De bookmakers verwachten dan ook dat de Kroaten geen schijn van kans maken in het duel tegen Brazilië. Een overwinning van Kroatië levert je namelijk liefst 11,00 maal je inzet op, terwijl een Braziliaanse overwinning je ‘slechts’ 1,33 maal je ingezette geld oplevert. Een gelijkspel wordt genormeerd met een quotering van 4,80.

Naast deze weddenschap zijn er nog tientallen andere weddenschappen waar je op kan inzetten. Zo heeft Unibet bijvoorbeeld een mogelijkheid open gezet waarbij je kan wedden op welke speler minimaal tweemaal weet te scoren. Gezien de mogelijkheid dat Brazilië inderdaad uit zal halen tegen de Kroaten, is het zeker mogelijk dat er een Braziliaanse voetballer tenminste twee keer het net weet te treffen.

Wat bijvoorbeeld te denken van Neymar. Het Braziliaanse wonderkind heeft het goed naar zijn zin op het Braziliaanse trainingskamp en is vastbesloten om zijn land naar de wereldtitel te schieten. Wanneer je denkt dat hij tegen de Kroaten minimaal twee keer tot scoren komt, dan ontvang je 4,50 maal je inzet. Andere favorieten bij deze weddenschap zijn Fred en Hulk. Mochten zij minimaal tweemaal hun naam op het scorebord zetten, dan ontvang je respectievelijk 8,00 en 11,00 maal je inzet terug.

Veilig gokken op Brazilië – Kroatië

Vind je deze weddenschap toch net wat te riskant, dan kun je ook wat veiligere weddenschappen opzoeken. Zo kun je bijvoorbeeld opzetten op welk land de meeste schoten op doel zal hebben. Wanneer je verwacht dat dit Brazilië zal zijn, dan ontvang je 1,10 maal je inzet terug. Op het moment dat echter de Kroaten het vijandelijke doel het meest onder vuur zullen nemen, ontvang je 9,00 maal je inzet. Als beide landen elkaar precies even vaak beschieten, dan ontvang je 15,00 maal je inzet terug. Meer weten over de WK bookmakers? Kijk dan op onze WK Bookmakers pagina.

Het duel tussen Brazilië en Kroatië zal morgenavond om 22 uur aanvangen.

Back To Top