Ga naar hoofdinhoud

Voorspelling Brazilië – Mexico: Brazilianen maken zich op voor tweede partij

Voorspelling Brazilië – Mexico. Na de zwaarbevochten 3-1 overwinning op Kroatië mag Brazilië dinsdagavond om 21.00 uur op gaan maken voor de tweede partij. In Fortaleza treffen de gastheren van het WK voetbal Mexico, dat ook haar eerste partij wist te winnen.

De Mexicanen wonnen namelijk met 1-0 van Kameroen, waardoor het Midden-Amerikaanse land een zeer goede kans maakt om door te komen in de poule. Winnen van Brazilië is echter volgens de bookmakers van Unibet niet mogelijk voor Mexico.

Dit grote wedkantoor geeft namelijk 10,00 maal je inzet terug wanneer de Mexicanen weten te winnen van het gastland. Wanneer Brazilië echter wint ontvang je 1,32 maal je ingezette geld terug. Mocht het echter een gelijkspel worden dan levert je dat 5,30 maal je inzet op.

Grote kansen voor Neymar, Brazilië – Mexico

Tegen Kroatië was Neymar de grote man met twee doelpunten. Als je denkt dat de superster ook tegen Mexico weet te scoren, dan ontvang je 1,72 maal je inzet terug. De andere Braziliaanse spelers die volgens Unibet een goede kans maken om tot scoren te komen zijn Fred en Jo. Mochten zij tot scoren komen, dan ontvang je respectievelijk 2,40 en 2,48 maal je ingezette geld terug.

Voordat het gastland voor de tweede maal in actie gaat komen, is het eerst de beurt aan onze zuiderburen om voor het eerst in actie te komen. Om 18.00 uur staat namelijk het duel België-Algerije op het programma. Volgens Unibet zijn de Belgen de topfavoriet voor de zege in dit duel. Bij een Belgische overwinning ontvang je namelijk 1,42 maal je geld terug, terwijl een Algerijnse overwinning je 8,00 maal je inzet oplevert. Een gelijkspel wordt genormeerd met een quotering van 4,40. Het belooft dus een zeer mooie avond te gaan worden voor de Belgen, die voor het eerst sinds 2002 weer mogen aantreden op een wereldkampioenschap.

Russen favoriet in wedstrijd Rusland – Zuid-Korea

De avond van zesde dag van het WK voetbal wordt afgesloten met een duel om 00.00 uur. Rusland en Zuid-Korea, twee outsiders in Poule G, treffen elkaar dan in Cuiaba. De Russen zijn bij Unibet de favoriet voor de overwinning. De quoteringen die bij dit duel horen zien er namelijk als volgt uit:

Winst Rusland: 2,20
Gelijkspel: 3,15
Winst Zuid-Korea: 3,65

Back To Top